Kaisa W Koskinen

ENERGEETTINEN MUUTOS

Me kaikki ollaan tultu tänne voimaan hyvin, oleen yltäkylläisiä ja laajentumaan energeettisesti. Se on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty.

Olen itse ollut jumissa, alhaisissa energioissa ja voinut huonosti. Tiedän millaista se on ja tiedän myös miten sieltä pääsee pois. Tuen sinua kun haluat tehdä energeettisen muutoksen, työstää mielen jumeja ja luoda haluamasi elämän itsellesi.

Valmennan, bloggaan, teen videoita ja energiakivikoruja. Diilaan sulle myös Young Livingin eteerisiä öljyjä, kun innostut niiden antamasta tuesta.

Olet tullut oikeaan paikkaan, kun haluat

  • uudistua ja kaipaat muutosta

  • löytää elämään lisää iloa

  • liikahtaa pysähtyneisyyden energioista

  • päästä eroon ajatusjumeista ja uskomuksista, jotka eivät enää palvele

  • haluat voimaantua ja vetää ilosta käsin täysillä.

Tehdään yhdessä töitä mielen jumien, uskomusten ja henkisen kasvun parissa. Autan sinua näkemään asioita eri vinkkelistä, energisoitumaan ja luomaan haluamasi elämän.

Koulutukseltani olen ekonomi, jäin pois pankki- ja vakuutusalalta vuonna 2013. Kaipasin vapautta ja seurasin sydämeni kutsumusta valmentaa kaltaisiani tavallisia ihmisiä, kuten sinä, voimaan paremmin seuraamalla sisäistä iloa ja inspiraatiota. Elämä on liian lyhyt olla mitään muuta kuin onnellinen.

Olen myös opiskellut NLP (Neuro Linguistic Programming) valmentajaksi ja energiahoitajaksi. Valmennan puhelimitse ja videoyhteydellä. Tavoitat minut aina sähköpostilla kaisa(at)kaisawkoskinen.fi

Laita viestiä, olisi ihana kuulla sinusta ja olla tukenasi.

Kaisa W Koskinen

Muutosvalmentaja, Ekonomi, Lisensoitu NLP Valmentaja, VortexHealing® Energiahoitaja


Muutosvalmentaja Kaisa W Koskinen on valmentanut kanssakulkijoita jo lähes 10 vuotta. Kaisa valmentaa mielestä, henkisyydestä ja auttaa löytämään sisäisen ilon.   


 
Kaisa W Koskinen

Moro!

Olen Kaisa Koskinen ja autan sua energeettisessä muutoksessa.

Opetan ajattelumallien muuttamista ja ilon tuomista elämään.

Olipa kiinnostuksenasi oman elämän muuttaminen, ajatusmallien päivitys tai henkisyys, olet tullut oikeaan paikkaan!

Lämpimästi tervetuloa.

JUTTU SIELUNPEILISSÄ 2018

sielunpeili
Sielunpeili_2sivu 2.jpg