Ajatuksista totta

Pahoittelut, ettet ole kuullut minusta hetkeen. Rehellisesti sanottuna olen ollut jumissa. Mulle loppusyksyn jumiutumisajanjakso näyttäytyi ensin tuskaisena rämpimisenä ja sitten uutena alkuna. Oli tärkeää antautua siihen tilaan missä olin. Ei ollut suuntaa, mietin monesta asiasta luopumista ja täydellistä heittäytymistä universumin armoille (jossa me joka tapauksessa ollaan koko ajan, ei vaan ite tajuta sitä!).

Loppupeleissä päästin kaikesta irti. Ajattelin, että fuck it. Koirat haukkuu ja karavaani kulkee, otti siihen itse aktiivisesti osaa tai ei. Antauduin kaikelle mitä tuli eteeni. Löysin itseni mm. alle 2 viikon varotusajalla New Yorkista, jossa päätin yhtäkkiä muuttoaikeistani. Vielä ei ollut aika siirtyä mantereen toiselle puolelle, mutta päätin vaihtaa asuntoa Suomessa. Mulla ei ollut mitään käsitystä mihin olen muuttamassa, kun luovuin aiemmasta asunnostani. "Kylmäpäinen ratkaisu", kuten ystäväni totesi. Luotin asioiden järjestyvän juuri kuten niiden kuuluukin. Yhtenä iltana ehdin jo itkeä epätoivoani, kunnes seuraavana aamuna universumi toimitti mulle uuden asunnon. Täydellisen tämän hetken tarpeitani ajatellen.

Päätin irrottaa myös yritystoimintaan liittyvästä "pakottamisesta". Life coachin tai mielenvalmentajan käyttäminen oman elämän haasteiden selättämiseen on Suomessa edelleen uusi juttu ja breikkaaminen tässä bisneksessä ei tapahdu muutamassa viikossa eikä kuukaudessa. Joten ajattelin taas, että fuck it. Jos tää ei lennä, niin sit se ei lennä. Edelleen uskon vahvasti siihen, että mun on tarkoitus tehdä tätä työtä. Universumi toimitti mulle tietysti myös toimeentuloon liittyen ratkaisun, jota olin ääneen ajatellut pitkin syksyä. 

Mitä haluan sulle nyt kertoa, liittyy ajatuksiin ja ajatusten voimaan. Olen miettinyt ja sanonut ääneen asioita, joita nyt huomaan tapahtuvan tosielämässä muutamaa kuukautta myöhemmin. Joten puhu VAIN NIISTÄ asioista ääneen ja mieti aktiivisesti mielessäsi juttuja, joiden HALUAT TOTEUTUVAN, sillä niistä tulee jollain aikavälillä totta. Olen elävä esimerkki tästä. Olen jälleen kerran päätynyt niiden asioiden pariin, joista olen puhunut tai joita olen ajatellut aiemmin elämässäni. Ajatuksillamme on mieletön voima, ne ovat energiaa ja ohjelmoivat meitä joka hetki. Nyt pidän huolen päivittäin, että annan aikaa ajatuksille, joiden haluan toteutuvan elämässäni seuraavaksi. Sillä tiedän 100% varmuudella, että ääneen sanomani ja aktiivisesti miettimäni jutut muokkaavat omaa tulevaisuuttani. 

Ota sinäkin vastuu omasta ajattelustasi ja manifestoi pelkillä ajatuksilla elämääsi juttuja, joita kaipaat. Universumilla on 100% toimitusvarmuus asioista, jotka itse uskot ansaitsevasi. Niin hyvässä kuin pahassa. 

Paljon iloisia ja eteenpäin katsovia positiivisia ajatuksia päivääsi!