Sialun maisema

Olen kiitollinen kaikista niistä kokemuksista, mitä olen saanut kokea. Niin hyvistä kuin huonoista. Olen antanut itselleni anteeksi menneet tapahtumat, sillä en voi niihin enää vaikuttaa muuta kuin hyväksymällä ne. Tiedän olevani joka hetki juuri siinä kohdassa, missä mun kuuluukin olla. Tiedän, että minua varten on omaa mielikuvituskykyäni ja egoani suurempi suunnitelma. Voin antautua jokaiseen hetkeen tietäen, että tämä on juuri se, minkä kuuluukin juuri nyt tapahtua. En pelkää enää uhkakuvia. En voi niihin joka tapauksessa vaikuttaa. Asiat tapahtuvat tietyllä tavalla halusin tai en. Tiedostan olevan egon harha, että voin vaikuttaa isoon osaan elämäni asioita. En voi. Se on ihanan vapauttavaa. Voin luottaa 200%sti elämään ja siihen, että olen aina tarvittavien kokemusten äärellä. Universe has my back.

Ympärilläni on ihmisiä, joihin luotan ja joita rakastan. Minulla on onni antaa rakkauttani ihmiselle, joka on valmis ottamaan sitä vastaan. Minulla on mahdollisuus jakaa elämäni ihmisen kanssa, jonka läsnäolo saa minut tuntemaan iloa. Saan toiselta vahvistusta niihin ominaisuuksiin, joissa en vielä täysin usko itseeni. En aseta toiselle ihmiselle odotuksia ja toiveita muutoksesta, vaan annan hänen olla oma rakastettava itsensä. En aseta omaa onnellisuuttani muiden käsiin, vaan toinen ihminen on lisäonnellisuuden lähde omaan sisäiseen onnellisuuteeni. Annan ja saan rakkautta ehdoitta. Minun ei tarvitse piilottaa puolia itsestäni tai esittää olevani parempi kuin olen. Saan olla haavoittunut ja rikki, toisinaan saan olla vahva ja uljas. En pelkää asettaa sydäntäni peliin, sillä tiedostan sen olevan ainoa oikea tapa lähestyä elämää. Kaikki koettelemukset joita kohtaan, ovat vain maailmankaikkeuden keinoja opettaa minua itsestäni. Ne ovat mahdollisuuksia oivaltaa asioita syvemmin ja viedä itseäni eteenpäin. I love me.

Tekemäni työ ravitsee mieltäni ja sieluani. Saan tehdä työtä, joka resonoi sydämessäni ja teen sitä ilolla. Koen työssäni merkityksellisyyttä ja se tuo minulle onnistumisen kokemuksia. Aamuisin koen tyytyväisyyttä elämääni kohtaan ja osaan olla siitä kiitollinen. Ymmärrän etteivät mitkään työpaikan olosuhteet tai ihmiset ole oman pahan oloni lähteenä, vaan kyse on sisäisestä pahasta olostani, jos huomaan osoittelevani muita sormella. Kannan vastuuni oman elämäni valinnoista ja olosuhteista, jotka olen rakentanut itselleni. Kukaan muu ei ole vastuussa elämästäni tai sen sisällöstä. Ei lapset, mies eikä eksä. Vain minä. Jos haluan muuttaa jotakin, tiedän olevani ainoa muutoskohde, johon voin vaikuttaa. Olen itselleni armollinen asettamissani tavoitteissa, sillä tiedostan ettei egoni tyydy vähään. Yleensä se haluaa lisää, jos yksi virstanpylväs saavutetaan. Unelmat ovat tärkeitä minulle, sillä ne asettava suunnan, jota kohden kulkea. Tiedän kuitenkin eläväni onnellisena, vaikken saavuttaisi enää yhtään tavoitettani. All I need is less. 

Pidän huolen omasta seksuaalisuudestani. En aseta seksin harrastamista toisen vastuulle enkä aina tarvitse muita ihmisiä ollakseni tyytyväinen seksielämääni. Kumppanin kanssa seksi on hyvää, mutta pidän myös itse huolta omasta hyvinvoinnistani. Haluan jakaa fyysisen yhteyden lisäksi myös henkisen yhteyden, molemmat ovat itselleni tärkeitä. Pidän huolta itsestäni ja omasta fyysisestä hyvinvoinnistani. Tiedostan, että terveellinen syöminen, riittävä uni ja sopiva määrä liikuntaa ovat olennaisessa roolissa voidakseni hyvin. Otan aikaa itselleni aina tarvittaessa ja pidän huolen, että teen päivittäin jotain itselleni mielekästä. Huolehdin yhteydestä itseeni hiljentymällä edes hetkeksi päivittäin ja palauttamalla mieleeni elämän yksinkertaisuuden. En tarvitse mitään tai ketään ollakseni sisäisesti tyytyväinen. Mikään materia, fyysinen olotila tai toinen ihminen ei voi koskaan tuottaa pysyvää sisäistä rauhaa. Olen vastuussa oman sisäisen hyvän oloni luomisesta ja kannan vastuun tekemistäni valinnoista. I take care of me first. 

Tiedostan muiden ihmisten kokevan läsnäoloni heistä itsestään käsin. Näin ollen ymmärrän, etteivät kaikki ihmiset välttämättä pidä minusta tai seurastani. Minulla ei ole tarvetta miellyttää ketään, sillä miksi haluaisin esittää olevani jotain muuta kuin mitä olen? Jos jokin ominaisuuteni nostattaa toverissa jonkun reaktion, ymmärrän ettei sillä reaktiolla ole välttämättä mitään tekemistä kanssani. Suhtaudun kanssaihmisiin ystävällisesti ja myötätuntoisesti. Tiedän meidän kaikkien olevan samalla matkalla kohti Totuutta, kulkien vain eri kohdissa sielumme kanssa. Toiset ihmiset toimivat vain peileinä itsestäni. Jos ärsyynnyn jonkun sanoista tai teoista, tiedostan aiheen työstön olevan kesken itsessäni. Tästä syystä osaan olla syyttämättä muita, sen sijaan olen kiitollinen eri aiheiden esiin tulemisesta. En esitä tyyntä, jos sisälläni myrskyää. Uskallan olla egoistinen paskiainen, jos se siinä hetkessä palvelee minua parhaiten. Annan anteeksi itselleni ihmisyyteni. Siihen kuuluu ego, henkinen ulottuvuus ja fyysisyys. En voi esittää olevani eri kohdassa missä olen, sillä itselleen tai muille valehtelu tuntuu väärältä. Valitsen tehdä ja sanoa asioita, jotka tuntuvat oikeilta. Välittämättä muiden mielipiteistä, sillä eivät he elä elämääni. Minulla ei ole tarvetta kadehtia ketään toista, sillä en voi tietää millaisten ajatusten kanssa he menevät iltaisin nukkumaan. Ainoa oikea vertailukohta olen minä itse ja oma kehityskaareni. I´m compassionate.  

Rakastan itseäni sellaisena kuin olen. Vaikka kehoni ja mieleni kaikki osat eivät ole sellaisia mitä toivoisin, niin tiedän niiden olevan tässä hetkessä silti rakastettava osa minua. Kaikki viha ja negatiivisuus mitä kohdistan itseeni, on osoitus rakkauden puutteesta itseäni kohtaan. Muutan niitä asioita, joihin haluan muutosta ja joihin minulla on mahdollisuus vaikuttaa. Loput hyväksyn. Hyväksyn myös sen, että minun on vaikea hyväksyä tiettyjä asioita itsessäni. Annan itselleni armoa, jos en pysty rakastamaan vielä itseäni kaikilta osin. En anna kuitenkaan minkään mielen tuottaman epäkohdan rajoittaa elämääni. Olen valmis kohtaaman sisäiset demonini karkuun juoksemisen sijaan. Tiedostan, että kaikki asiat tulevat jossain kohtaa käsittelyyn enivei. Otan asian ja aiheen kerrallaan, sitä mukaa kun ne nousevat pintaan. Tiedän, että elämä on ikuista itsensä eteenpäin viemistä. Aina on lisää kerroksia purettavana ja mahdollisuus porautua syvemmälle. Hyväksyn etten tule koskaan valmiiksi, sen sijaan valitsen kehittymisen ikuisen polun. I forgive myself.

Löysitkö aiheita, jotka nostivat itsessäsi tunnereaktioita pintaan? Pysähdy hetkeksi niiden äärelle, niissä voi olla jotain timanttista tarkoitettuna juuri sinulle. Jos elämä olis aina yllä kuvailemaani henkistä jetsettiä, niin ei mullakaan olis tätä työtä mitä tehdä. Pikku ketutus kuuluu ihmiseloon. Se kirvottaa muutoksiin. Tervehditään sitä epätäydellistä arkea ilolla ja otetaan askel kerrallaan. Mitä sitten jos kaikki ei oo ihan justiinsa. Tämä tarina saattaa olla totta, valhetta tai pelkkä manifestaatio. Joka tapauksessa se on mun sielun maisema. Kirjoita oma tarinasi. Ala elämään sitä. Simple as that.

Om Shanti - kohti sisäistä rauhaa.

Kaisa W Koskinen, henkisen kasvun valmentaja, ekonomi, Licensed Trainer of NLP

PS. Mielen hiljentämisen ryhmä alkaa 1.2.2016, ilmottaudu mukaan! Valmennukset löydät täältä.

PSS. Jos et oo vielä mun maililistalla, niin tästä pääset sille.

PSS. Likee. Jaa. Share the love and vibes.

                                                        Mukaan pääset täällä  www.asennekysymys.fi     

                                                        Mukaan pääset täällä www.asennekysymys.fi