University of Life - tarina elämän yliopistosta

Olipa kerran tyttö, joka alkoi etsiä vastauksia elämän isoihin kysymyksiin silmät pyöreinä jo pienenä.  Hän aisti ihmisten energioita ja ihmetteli jo lapsena, miksi aikuisten suusta tuli ihan erilaisia asioita mitä heidän energiakenttänsä heistä kertoi. Tuntui, että ihmiset tunsivat toista ja sanoivat jotain muuta. Kateus, katkeruus ja elämän ilottomuus saattoi tulla läpi energioista, mutta ihminen esitti olevansa ystävällinen tai kunnossa. Tämä kaikki hämmensi pientä kulkijaa ja tavattuaan useita muilta energeettisiltä tasoilta tulleita olentoja, tyttö jossain kohtaa pelästyi niin paljon, että päätti sulkea kanavat ja alkaa elämään kuin henkimaailmaa ei olisi olemassa.

Elämän taikuus ja ihmeellisyys jatkoi kuitenkin kiehtomistaan. Tyttö rakasti lukea taikuuteen liittyviä tarinoita kirjoista ja hänen lempikirjoikseen osoittautuivat kirjat, joissa taikuus oli jotenkin läsnä. Taikuus edusti tytölle asioita, joita ihmissilmällä ei näe ja hän syvällä sisimmässään tiesi monissa tarinoissa olevan perää. Ei välttämättä taikasauvamaisella prinsessatavalla, vaan ideana että kaikki on mahdollista. Tyttö tiedosti, että elämään kuului paljon sellaista, jota suurin osa ihmisistä ei ymmärtänyt.

Tultuaan aikuiseksi ja avauduttuaan uudestaan kaikelle mitä silmät eivät pysty 3Dssä näkemään, tyttö etsi omaa polkuaan. Kokeili monia reittejä, jotka tuntuivat hetken aikaa oikeilta, mutta pian kadottivat kiinnostavuutensa, kun niiden todellinen luonne paljastui. Ne perustuivatkin ihmismielen ahneuteen tai energeettisesti vääriltä tuntuviin asioihin. Tyttö jatkoi omaa sisäistä etsintäänsä luottaen siihen, että joku päivä jokin juttu mistä hän on kiinnostunut, osoittautuisi oikeaksi hänelle. Ja niin kävikin, tyttö löysi oman henkisen kutsumuksensa ja universumin salaisuudet alkoivat avautua pikku hiljaa. Sammumaton totuuden jano syvällä sisimmässä alkoi tyydyttyä ja tätä tyttö tiesi haluavansa rajattomasti lisää. 

Päivisin tyttö teki tietoista ja energeettistä työtä itsensä eli universumin oivaltamiseksi. Öisin hän matkusteli pitkin universumia astraalikehossaan tehden toisen työpäivän muualla galaksissa. Halutessaan nukkua ja antaa systeeminsä levätä, hän pyysi niinä iltoina lupaa omassa kehossa nukkumiseen ilman astraalimatkailua. Hän myös opiskeli öisin kahta eri ainetta yliopistossa, joka sijaitsee Milkywayn reunalla ja jonka nimi on University of Life. Sinne ihmiset menivät opiskelemaan kaikkea elämään liittyvää kuten biologiaa, matematiikkaa, historiaa tai vaikkapa henkisyyttä. Kun tyttö kävi meditaatioiden aikana vierailemassa Elämän yliopistossa, hän löysi itsensä Wisdom-nimisestä luentosalista opiskelemasta itsensä oivaltamista. Kurssin ensimmäisenä päivänä hän sai kotitehtäväkseen miettiä: Mistä tiedät olevasi oikealla polulla elämässä ja miten ilmennät itseäsi tällä polulla? Kuinka vastaat sisäiseen kutsuusi olla palveluksessa?

Kurssin aluksi opettaja kertoi kuinka kukaan ei ole kyseisellä kurssilla sattumalta. Jokainen oppilas suoritti omanlaista tehtäväänsä maapallolla, jossa he olivat valinneet muiden ihmisten tukemisen, palvelemisen, opettamisen ja oivalluttamisen elämäntehtäväkseen. Se vaati irti olemista perinteisistä työtehtävistä yhteiskunnassa, jotta oppilailla olisi tarpeeksi vapautta tehdä sydämensä kutsumustyötä muiden palvelemiseksi. Itsensä ja universumin idean oivaltaminen, oman prosessin jakaminen, muiden oivalluttaminen ja sydämen valon herättely kun on kokopäivähommaa. Ja siihen pieni kulkija kaipaa tukea niin viisaammilta kuin muilta kanssakulkijoilta. Kun tyttö ei löytänyt tukea maapallolta, se löytyi University of Lifesta. Jossa hän jatkaa opintojaan tänäkin päivänä ja ei malta odottaa mitä kaikkea hän voi oppia lisää.

Toinen oppiaine mitä tyttö opiskelee edelleen, on University of Lifen taikasiivessä. Se on osa Elämän yliopistoa, mutta sillä on oma nimensä University of Magic, Quinstel.  Quinstelissä voi opiskella mitä tahansa elämän taikuuteen liittyvää. Se voi olla esimerkiksi energiatyöskentelyä, ymmärrystä miten elämä toimii energeettisesti, kuinka parantaa itseänsä ja muita, kuinka tehdä energeettisiä taikoja, sieltä voi ladata mitä tahansa tietoutta mistä tahansa aiheesta ihmisjärjestelmään, opiskella astrologiaa tai vaikkapa opetella taroteja. Quinstel on suljettu osa yliopistoa, sinne pääsee vain tietyt oppilaat. Sillä universumin taikojen osaaminen ei ole kaikille soveltuvaa. Nämä opinnot jatkuvat elämästä toiseen, aivan kuten Elämän yliopistonkin opinnot. Uusia mielenkiintoisia oppiaineita löytyy aina ja tavoitteena ei ole valmiiksi tuleminen, vaan ikuinen oppiminen.

Ihmiselämässä on kyse itsensä opettamisesta, oivaltamisesta ja ikuisesta kasvusta. Viemällä itseänsä sellaisten kokemusten äärelle, jotka eivät vielä ole tuttuja, tapahtuu laajentumista. Isossa kuvassa laajentuminen yksittäisenä energiapallona on juuri se, mitä olemme tänne tulleet ilmentämään. Itsensä pienenä pitäminen ja oman energian supistaminen ei palvele ketään, universumi ei oivalla itseään syvemmin sen avulla eikä opi itsestään mitään. Sempä takia jokaisen meistä tulisi seurata sisäistä kutsumustaan ja iloaan. Ne ohjaavat meitä sille polulle, jota meidän on tarkoitus kulkea. Tehtävänä ei ole piilotella valoa tai kulkea varjoissa. Tehtäväsi on loistaa niin kirkkaana kuin pystyt ja muistaa mikä todellisuudessa olet. Osa jumalallista, joka ilmentää itseään parhaaksi näkemällään tavalla. Pelko astua esiin todelliseen olemukseesi on vain mielen luoma harha, sillä ego tietää ettei sillä ole enää valtaa sen jälkeen kun alat valon soturiksi. Uskomuksesi muiden reaktioista ja hulluudestasi uskoa asioihin mitä silmät eivät näe ovat vain usvaa, jonka läpi kuljet. Jossain kohtaa usva katoaa ja eteesi avautuu upein näkymä, mitä olet koskaan nähnyt. Puhdas tietoisuuden valo loistaa kaikkialta ja tajuat tulleesi takaisin kotiin.

Be Love & Light,

Kaisa

Kaisa W Koskinen, henkisen kasvun valmentaja, ekonomi, Licensed Trainer of NLP, Vortex Healing healer

PS. Liity maililistalle jos et sillä vielä ole täällä.

PSS. Karmakivikoruja saa niin kauan kuin koruja riittää, valitse sinulle sopivia värähtelyjä täältä.

PSSS. Uusi verkkovalmennus Hyvän Olon Avaimet - Mind, Body & Soul ilmestyy lokakuussa. Stay tuned!

PSSSS. Mun livevalmennusta saa enää muutaman kuukauden ajan Suomessa, joten jos olet miettinyt tulemista luokseni, niin nyt on sen aika. 6 viikon itsensä voimauttamisen valmennusohjelma Sisäiset voimavarani on hyvä vaihtoehto ja myös yksittäiset valmennushetket on buukattavissa kaisa@asennekysymys.fi

PSSSSS. Vortex Healingia saat heti kun sydämessäsi tunnet kutsun, tapahtuu nykyisillä energiatyökaluillani etänä, joten voit vastaanottaa hoidon kotonasi. Hinta on 70€/h, laskutan ajastani, en energiasta. Soita tai mailaa hoitoaika kaisa@asennekysymys.fi tai 050 544 15 38.