Antautuminen elämälle

Yritäkkö konrolloida sun elämää? Haluatko, että asiat tapahtuu tietyllä tavalla? Onko sun vaikea hypätä tilanteisiin, jossa et oo ihan selvillä mitä tapahtuu seuraavaksi? Yritätkö pitää tuhatta lankaa käsissä samaan aikaan? Haluatko ihmisten olevan ennustettavissa ja toimivan tietyllä oletetulla tavalla? Peruskuvio. Mun elämä oli joskus tollasta. Ja se oli ihan törkeen raskasta elää. Konrolli kaikkiin ja kaikkeen on tosi rasittavaa, sillä se on vastoin kaikkia universumin lakeja. Universumi toimii flowssa, jossa asiat tapahtuvat soljuen. Ei pakottamalla ja väkisin vääntämällä. Sitäkin olen päässyt kokeilemaan ja toteamaan, kuinka turhaa kaikki sellanen väkisin vääntäminen on. Mutta silti suurin osa jengistä pakottaa elämäänsä niin monella tavalla. Kerron muutaman esimerkin, miten ne mulle näyttäytyy tästä kohdasta käsin.

Ihmisten pakottaminen. Me yritetään saada muita mahtumaan johonkin meidän heille asettamaan boksiin ja ideaaliin. Sitten kun ne ihmisparat ei toimi kuten me ollaan visioitu, niin meillä menee hermo. Varsinkin naiset on turhan usein ihan karseita miehilleen, sellasia oikuttelevia tuittupäitä. Monesti olen miettinyt miten hemmetissä joku mies kestää sitä kohtelua, mitä ne saa himassa. Kaikki ihmissuhteet on kuitenkin karmisia. Me ollaan valittu ne tietyt ihmiset meidän elämään, jotta me päästään kokemaan itsemme. Ei ole olemassa mitään kaksoisliekkejä ja muita soulmateja, se on egon henkistä kukkua. Jokainen on täällä kokemassa itseänsä ja oppimassa asioita itsestään vieden sitä kautta oman sielunsa kehitystä pidemmälle. Muiden ihmisten rooli meidän elämässä on vaan olla joko tukemassa tai kuopasemassa sitä paskaa pintaan käsiteltäväksi. Uskon itse sielunsuunnitelmaan ja siellä sielu on valinnut ennen inkarnoitumistaan tämän elämän opettavimmat ihmissuhteet. Ei parisuhde oo sen kummempi, kun molempien sielujen oppimisprosessi tässä elämässä. Rakkauden ja kyynelien kautta. Mitä enemmän annat muiden olla just sellasia kun ne on, niin sitä enemmän pääset kokemaan vapautta. Sillä muiden ihmisten touhut ei ole koskaan ollut eikä tule olemaan sun käsissä. Pakottamalla et kerjää muuta universumia antamaan sulle näpeille jollain galaktisella karttakepillä. Jos jonkun touhu ei miellytä, niin mun vastaus on yksinkertainen. Rakastan itseäni aina enemmän kuin jotain olosuhdetta tai ihmistä. Olen itselleni tärkein, ainoa kenen kanssa vietän koko elämäni. Satavarmasti. Ja sen takia olen valmis tekemään kipeitäkin ratkaisuja ja luopumaan ihmisistä, jotka eivät enää tuo lisäarvoa omaan prosessiini.

Asioiden kontrolloiminen. Ajattelikko, että kun suunnittelet kaiken pikkutarkasti, niin tilaa ei jää epäonnistumiselle? Tai kun valmistelet kaiken superhuolella, niin sen täytyy näkyä lopputuloksessa? Ehkä olet jo tohon ikään mennessä päässyt kokemaan, etteivät nuo pidä paikkaansa. Sehän elämässä on juuri kiehtovaa, että se näyttäytyy arvaamattomasti. Vaikka tekisi mitä, niin aina on randomitekijöitä olemassa. En tiedä miksi tää esimerkki nousee nyt esiin, mutta se liittyy aikoinaan olleisiin kauppakorkeakoulun pääsykokeisiin. Olin lukenut monta kuukautta perse homeessa ja lopulta kun pääsykoeaamu koitti, niin herään aamulla törkeeseen silmäsärkyyn. Mulla oli lääkärin mukaan ollut yön ajan roska silmässä ja unien aikana kun silmä liikkuu, niin se roska oli hangannut mun sarveiskalvon rikki. Kipu oli suht infernaalinen, silmässä kun on hulluna hermopäätteitä. Noh siinä sitten ennen pääsykokeita lääkäriin, puudutetta ja antibioottia silmiin ja pääsykokeisiin. Silmistä, nenästä ja nielua pitkin valu vihreää lääkemönjää, mutta hei muija pääsi sisään. Ei päässy pikku sarveiskalvon halkeemat halvaannuttaan mun lyhytaikasta muistia. Mutta silläkin tapahtumalla oli tarkoitus, nimittäin en päässyt lukemaan ensisijaisesti hakemaani pääainetta. Myöhemmin toissijainen pääainetoiveeni johdatti mut finanssisektorille töihin, joka oli omalla tavallaan ihan linjassa mun prosessiin. Joten kaikella on tarkoituksensa, nimittäin alunperin himoitsemastani pääaineesta tuskin olisin päätynyt töihin pankki- ja vakuutusalalle. Plus se ensisijainen toiveeni oli mun inhokkiaine myöhemmin kauppiksessa, hirveetä kuraa eli eli ei yhtään tarkotettu mulle enivei.

Asioiden kontrollointi on myös ihan törkeen raskasta. Pyrkimys pitää kaikkia lankoja käsissä ja vaikuttaa lopputulokseen on vaan oikeesti ahdistavaa. Koska siihen sisältyy aina sisäinen tieto, että oikeesti meillä ei ole vaikutusvaltaa lopputulokseen. Iso kuva on ihan muissa kuin omissa käsissä. Oon itse päässyt kohtaan, jossa tapahtuu jatkuvasti vaan puhdasta antautumista. En pakota, pyristele tai ressaa. Ressihän on nimittäin myös kontrollia, pyrkimystä saada asiat tapahtuun haluamallaan tavalla. Pyrin antamaan asioiden tapahtua juuri sellaisina, kuin ne tapahtuu. Jos yritän tässä pienessä ihmisformaatissa kontrolloida kaikkea, niin miten universumi pääsee silloin toteuttamaan itseään parhaalla mahdollisella tavalla? Mielummin annan asioiden tapahtua kuten niiden kuuluu, kun kuvitella tietäväni korkeimman parhaani paremmin. Oon päässyt kokemaan, että vaikeinta ei ole ollut itse asiassa kontrollista irrottaminen. Vaan kaikkien mahdollisten lopputulosten hyväksyminen jo ennakolta. Sillä kun ei kontrolloi, niin on hyväksyttävä kaikki lopputulemat. Ja se on nimenomaan se juttu, mitä me yritetään välttää. Olis paljon kivempaa tietää lottonumerot, kun yrittää arvaa niitä.

Mitä jos elämään voisi vain antautua? Luottaa siihen, että jokaisessa hetkessä tapahtuu juuri se, minkä on tarkoituskin tapahtua? Päästää irti kontrollista, odotuksista muita kohtaan ja lillua elämän arvaamattomuudessa luottavaisin mielin? Mieti kuinka hienoa se olis, jos pääsisit kokeen sellasta fiilistä mun kanssa! Ja sehän ON mahdollista, nimittäin mulla on ihan huikee idea! Teen aiheeseen energeettisen ryhmähoidon, jossa vapautan kaikkien osallistujien systeemistä kontrollia. Poistan tarvetta kontrollille ja sitä kautta systeemiin tulee tilaa antautumiselle. Kuka on messissä?!! Voit vastaanottaa hoidon oman kotisi lempeydessä

TIISTAINA 3.5.2016 klo 20-21. Hinta 19€. Mukaan pääset mailaamalla mulle kaisa@asennekysymys.fi. Pyydän olemaan tuolloin rauhallisessa paikassa vastaanottamassa hoitoa.

Ihanaa antautumista tähän hetkeen! Likee ja share the vibezzzz!

XXXO Kaisa W

Kaisa Koskinen, henkisen kasvun valmentaja, ekonomi, Licensed Trainer of NLP

PS. Mielen hiljentämisen päivä TAMPEREELLA helatorstaina 5.5. klo 10-17, 65€. Ilmottaudu täällä.

PSS. Vortex healingia saat myös livenä multa, koodaa kun sisäinen kutsu käy. Tunnin hinta 60€.

PSSS. Mun meditaatioäänitteitä saatavilla, Intian valtameriviboja ilmaseks ja ohjattu 23min ajatuksista irti päästämisen medis saatavilla täällä.

PSSSS. Otan uusia valmennettavia, lue lisää ja buukkaa paikkasi valmennus-osiosta.

PSSSSS. Jos et oo vielä mun maililistalla, niin liity sille täällä.