Itsensä kehittäminen on perseestä

Itsensä kehittäminen on perseestä, koska se perustuu iluusioon jonkin toisen kohdan paremmuudesta, missä olemme nyt. Mitähän vikaa tässä kohdassa mahtaa olla, jossa kuljemme parhaillaan? Mun matikalla siinä ei ole yhtään mitään vikaa, vaikka se ei ehkä olekaan sitä, mitä olimme itsellemme kenties joskus kuvitelleet. Se voi tuntua ikävältä ja siinä voi olla päivittäisiä haasteita, mutta koska se tapahtuu, niin silloin se on juuri se, mitä tulee käydä läpi tässä hetkessä. Vain ego erottaa eri kokemukset toisistaan hyvinä tai pahoina. Ei ole olemassa hyviä tai pahoja kokemuksia, on vain ihmismielen harha arvottaa mitä pitäisi ja ei pitäisi tapahtua. Ja koska mieli eli ego on enivei täynnä bullshittiä, niin siihen tarinaan ei kannata uskoa. On tullut aika elää totuusflowssa.

Halu olla jotain mitä ei ole, on todellisuutta vastaan taistelua. En usko enää siihen, että meidän pitäisi olla jatkuvasti pyrkimässä johonkin, on se sitten tavoitteiden perässä juoksemista tai ylipäätään elämistä eri kohdassa. Itsensä kehittäminen on ihan samanlainen tavoite, kuin mikä tahansa laihdutuskuuri tai unelmakartan kasaaminen. Asetetaan jokin tavoite, jota voidaan myös unelmaksi kutsua ja lähdetään sykkimään sitä kohden. Kuvitellaan, että tavoitteiden toteuduttua kaikki on paremmin. Pyritään jotakin illuusiota kohden ja unohdetaan nauttia matkan teosta. Kun elämässä on nimenomaan kyse elämisestä (matka), ei haudassa pötköttämisestä (lopputulos). Ei unelmissa eikä eri kohtaan liikkumisessa itsensä kanssa ole mitään vikaa, jos se tapahtuu vapaudesta käsin. Vapaus on sitä, että pystyy hyväksymään nykytilan ja tekemään valinnan seuraavasta kulkusuunnasta. Ensin pitää olla totuudellinen itselleen siitä mikä on totta nyt ja vasta sen jälkeen voi alkaa lähteä linjautumaan johonkin uuteen. 

Sanoessani itsensä kehittämisen olevan perseestä, ihmettelet varmaan miksi yritän tehdä valmentajan uralleni itsemurhaa. Eikö tässä hommassa ole nimenomaan kyse itsensä kehittämisen tukemisesta ja siihen kannustamisesta? Aiemmin luulin niin. Kunnes sain oivalluksen, että itsensä kehittäminen on vain yksi egon tapa muiden joukossa kertoa, etten minä tai elämäni ole riittävällä tasolla. Pitäisi olla enemmän tuollainen tai vähemmän tällainen. Millä helvetin tasolla mun pitäisi sitten olla ja millaista mun elämän pitäisi olla, jotta se tyydyttäisi egoni? Ei sellaista kohtaa ole oikeasti olemassa. Senpä takia linjaudun harhojen sijaan totuuteen, katsoen sitä kohtaa totuudellisesti missä nyt olen. Pyrkien näkemään tässä kohdassa olevan kauneuden ja täydellisyyden. Me kaikki ollaan jo nyt täydellisiä ilmentymiä universumista.  Me kaikki ollaan tähtipölyä ja energiaa, varustettuna jumaluuden osalla nimeltä sielu. Me ollaan meidän täydessä potentiaalissa joka hetki, ei tässä tarvii muuttaa mitään tai pyrkiä olemaan yhtään mitään muuta kuin mitä nyt jo ollaan. Ego on se, joka sinnikkäästi yrittää uskotella että syki nyt jotain muuta kohden, et sää riitä tällaisena. Se väittää, että sua odottaa tuolla jossain paljon parempi elämä, kunhan nyt vaan jatkat peräsuoli pitkällä erilaisten asioiden perässä juoksemista. Huoh. Mun lenkkarit on puhki enkä juokse enää minkään perässä. Jään tähän fiilisteleen ja kattoon tarkemmin, kuinka täydellinen energiapallo olenkaan. 

Samaan aikaan tänne maapallolle kuitenkin tullaan opettelemaan eri oppiläksyjä.  Eihän tässä muuten olis oikein pointtia, kaikki tää mielen tasoinen kärsimys tapahtuisi muuten ilman kykyä oppia lukemaan. Nimittäin pilvenhattaralta toiselle hyppeleminen seireenien soittaessa taustalla ei vie ketään kohtaamaan itseään.  Sempä takia meidän elämään heitetään randomitekijää sekaan, joita kutsun universumin metkuiksi. Itsensä kohtaamisesta ja syvällisemmästä oivaltamisesta tässä inkarnaatiokierrossa on kuitenkin kyse.  Mutta elämä tapahtuu ja liikkuu, vaikkei siinä olisikaan tavoitteita ja sykkimistä eikä yhtään pakottamista.  Joskus vaikka perse on homeessa kotona, niin sisäisesti tapahtuu suuria asioita. Tukka putkella viipottaessa paikasta ja kohdasta toiseen kun ei kerkiä edes tajuamaan, mitä on meneillään. Tai sori, ei oo AIKAA tajuta, kuten länsimainen ihminen sanoo. Ego tykkää olla johdossa ja tykkää ajatella, että se johtaa tätä touhua. Itsensä kehittäminenkin on sen kuvitelmissa vain yksi tapa saada lisää valtaa itselleen. Rakas egoni, sun aikasi on ohi. Voit yrittää metkutella jatkossakin ja sen tulet myös tekemään, mutta valtaa et enää takaisin saa. 

Olen väsynyt esittämään yhtään mitään. Olen väsynyt olemaan jotain mitä en sisimmässäni todellisuudessa ole. Minun ei tarvitse enää välittää siitä, mitä muut ihmiset ehkä haluavat kuulla tai toivovat minun olevan.  Se kohta meni jo, jossa minulla oli tarve miellyttää. Opin jo nuorena hiljentämään ääneni ja pehmentään viestiäni. Opin tarjoilemaan asioita ihmisille kermakuorrutteella. Miksi? Koska sain palautetta siitä, että et sinä Kaisa voi olla tuollainen kuin olet. Se on kuulemma väärin ja sellaisten totuudellisten ihmisten kanssa ei kukaan halua olla tekemisissä. Joten yritin olla sellainen, mitä toiset halusivat minun olevan. Pehmeämpi, hiljaisempi, vähemmän näkyvä. Reilu viikko sitten tämä kaikki tuli mulle näytille. Tajusin kuinka rajoittavaa se on ollut todellisesta olemuksestani, kuinka ahdistunut olen ollut toisenlaisen hahmon esittämisestä.  Kutsun uutta tai kaiken ajan piilossa ollutta kohtaa mistä käsin nyt elän, truhflowksi eli totuusflowksi.  Jokainen voi ottaa jatkossa siitä sen verran oivalluksia itselleen, mikä resonoi. Olen elänyt viimeisen reilun vuoden aikana todella isoa ja rajua muutosta läpi ja se näkyy siinä miten teen asioita tänä päivänä. Multa on pikku hiljaa viety niitä kivijalkoja, joiden varaan olen aiemmin rakentanut minäkuvani ja elämäni. On mielenkiintoista nähdä, mitä universumi on suunnitellut varalleni. Vain päästämällä irti asioista, joissa olen selkeästi vielä kiinni, voin antaa elämälle tilaisuuden linjautua siihen mihin sen nyt sitten ikinä kuuluukaan linjautua. Aiemmat kokemukseni vahvistavat jatkossa viestiäni, joka on truthfull living - totuudellinen eläminen. Kahella ällällä ihan tarkoituksella, koska se on niin täyteläistä totuudellista elämistä. Itsensä kusettamisen aika on ohi. On tullut aika kohdata itsensä ja maailma omasta totuudesta käsin, autenttisesti.  Sillä se on ainoa tie, joka kantaa. Muut ovat egon harhoja ja niissä eläminen sopii monelle. Mutta ei minulle, enää.

Kaipaan uusia kohtaamisia, uusia ihmisiä kenen kanssa puhua totuudellisesta elämisestä. Kannustan ihmisiä alkamaan linjata itseään omaan totuuteensa tarjoamalla puhelimitse tai Skypen yli valmennusta erikoishintaan 70€/h toukokuun ajan. Laita viestiä, kun haluat puhua yksittäisestä haasteestasi tai saada linjausta itsellesi totuudellisemmasta kulmasta johonkin elämäsi asian (tai vaikka koko elämän) lähestymiseen.  I´m here ja odotan yhteistä kohtaamistamme.

Iloa itsesi linjaamiseen kohti totuudellista elämistä. Jaa, likee, kommentoi jos totuusflow resonoi!

XXXO Kaisa

Kaisa W Koskinen, henkisen kasvun valmentaja, ekonomi, Licensed Trainer of NLP

PS. Olet lämpimästi tervetullut Sisäiset voimavarani - 6 viikon valmennusohjelmaan, joka maksaa 630€. Voit maksaa sen osissa, älä anna rahan estää itseäsi linjautumasta sisäiseen totuuteesi tuellani.

PSS. Karmakivirannekoruja saa toukokuun ajan SUPER tarjouksella 30€ käyttämällä alekoodia TOUKOALE verkkokaupassa. Tutustu malleihin ja tilaa heti täällä.

PSSS. Verkkovalmennusten materiaali meni uusiksi #totuusflow oivalluksen myötä, joten malta vielä hetki! Sillä välin hanki mun Linjautuminen tähän hetkeen - meditaatio, siitä on tullut tosi hyvää palautetta. Saat omasi etusivulta täältä.

PSSSS. Saat vortex healingia eli suoraan Lähteestä tulevaa energiaa kauttani joko etänä tai livenä hintaan 60€/h. Uusin oivallukseni on 14 päivää kestävä tietoisuuden päräytys, jossa kanavoin tietoisuuteesi joka päivä kaksi viikkoa vortexia vapauttamaan sinua mielen ehdollistumista (noin 15-30min per päivä). Kahden viikon energiahoitosarjan hinta on 160€ ja sen voi maksaa osissa. Ihmiset ketkä on käyneet tämän läpi, ovat todella huomanneet muutoksen omassa ajattelussaan ja tavassa lähestyä maailmaa. Mailaa kun tää resonoi, suosittelen suurella lämmöllä! 

PSSSSS. Mun verkkosivut menee pian uusiksi linjautuen uuteen kohtaan, mistä elän. Sivut muuttuvat nimelleni www.kaisawkoskinen.fi. Huomioithan tämän jos yrität löytää minua Asennekysymyksen kautta. Kiitos paljon!

PSSSSSS. Jos et oo vielä mun maililistalla, niin liity sille täällä.