Kaikki on puutteessa #totuusflow

karmakivikoru

Me kaikki ollaan täälä puutteessa.  Rahan, rakkauden, seksin, itsensä arvostamisen, todellisen potentiaalin tunnistamisen, henkisten oivallusten ja ties minkä kaiken muun suhteen.  Puute on kokemus siitä, että jossain on jotain sellaista mitä haluaisi itselleen.  Eikä koe saavansa sitä ollenkaan tai tarpeeksi.  Puute voi olla materiaalista, mutta henkisen kasvun valmentajana puhun erityisesti henkisen puolen puutoksista.  Harmi kun niihin ei oo olemassa samanlaista rokotusohjelmaa, millä fyysisiä puutostauteja hoidetaan.  Sillä kyse on todella vakavasta epidemiasta, joka on vallannut koko ihmiskunnan. 

Rakkauden puute.  Me ollaan kaikki rakkauden kerjäläisiä.  Ihmisen perusvire on pyrkiä tulla rakastetuksi ja rakastaa.  Jossain kohtaa elämää voimme kuitenkin saada kokemuksen, ettei meitä rakasteta ainakaan omasta mielestämme tarpeeksi.  Ei niin paljoa tai sillä tavalla, kuin toivoisimme tai kaipaisimme.  Niin kauan kun elämme täällä 3D:ssä, niin rakkaudettomuuden kokemus on erillisyyden kautta näyttäytyvää.  Koska koemme olevamme kaikki erillisiä otuksia emmekä yhteydessä mihinkään, niin rakkaudettomuuden kokemus on se mikä pintautuu tästä juurettomuudesta.  Rakkauden puute tuo myös ajatuksen omasta arvottomuudesta.  En ehkä ole tarpeeksi arvokas, jotta minua rakastettaisiin.  Minun tulisi olla enemmän sitä tai vähemmän tätä, jotta olisin rakastettavampi.  Sisällä kalvaa tunne riittämättömyydestä.  Ihminen on juuri sen arvoinen itselleen, minkä verran hän itseään arvostaa.  Universumin näkökulmasta mittaamattoman arvokas. Sillä jokainen meistä on ilmentymä universumia, miten se voisi olla mitään muuta kuin täydellistä?  Jokainen meistä on riittävä juuri niillä ominaisuuksilla, mitä meillä on jo nyt.  Miten kukaan voisi olla enemmän mitä on, jos ei kerran ole?  Sillä me kaikki olemme - täydellisiä jo nyt.

Epäreiluus.  Puute aiheuttaa epäreiluuden kokemuksen, jossa ihminen kokee hänelle kuuluvan jotakin, jota hänellä ei ole.  Epäreiluus elämän suhteen on illuusio, sillä ei universumi ole luvannut täällä kellekään mitään.  Ei ole mitään takeita, että itselle tulee niitä asioita mitä kenties jollain toisella on tai mitä ego haluaa.  Epäreiluuden kokemus on helppo piilottaa pilkan ja vihan alle.  Kun oikeasti ollaan vaan sisäisesti loukkaantuneita ja koetaan epäreiluutta.  Jolle ei alunperinkään ollut mitään perusteita, sillä kuten sanottu niin universumi ei anna lupauksia. Mitä vähemmän asettaa oletuksia sille mitä ansaitsee elämältä, sitä vähemmän kokee epäreiluutta ja sitä kautta puutetta. Mitä jos kaikilla on jo nyt se, mitä oman sielun tämän hetken kokemus tarvitsee?  Entä jos epäreiluus on vain kokemus siitä, että kuvittelimme meille kuuluvan jotain muuta mitä saimme? 

Uhriutuminen. Uhriutuminen on sitä, kun sormella osoitellaan johonkin muuhun suuntaan kuin omaan kotipesään.  Tuo teki sitä ja tätä minulle, tämä on väärin minua kohtaan.  Samalla kun se yksi sormi osoittaa toista ihmistä tai elämää, niin kolme sormea osoittaa itseä.  Eli oikea osoite osoittelulle ollaan me itse.  Uhrin rooli on olennainen puutteen kokemuksessa, sillä silloin emme ota vastuuta itsestämme.  Uhriuden kokemus on käytännössä vallan antamista toisille ihmisille, jotka onnistuivat vaikuttamaan omaan elämään sekä tunnekokemuksiin tavalla X.  Mutta koska kukaan ei voi todellisuudessa ottaa valtaa meiltä itseltämme pois ellemme sitä toiselle halua antaa, niin itse asiassa koemme riittämättömyyttä itsemme johtamisessa.  Emme onnistu johtamaan itseämme niin, ettemme anna sisäistä valtaamme muille.  Riittämättömyys juontaa juurensa puutteesta olla jotakin, mitä emme usko olevamme.  Vaikka todellisuudessa olemme juuri sitä, mitä haluamme ja päätämme olla.  Mikä mindfuccckkkk! 

Puutetta ei ole oikeasti olemassa.  Koska se sisältää oletuksen, että minulla pitäisi olla jotain, mitä minulla ei ole.  Joten olen sen suhteen puutteessa.  Universumi ei ole kuitenkaan luvannut mulle mitään, joten miten voin olettaa mulle kuuluvan jotain, joka ei alunperinkään ollut minulle kuuluvaa?  Syvällä sisimmässä muhivaa puutteen kokemusta tilkitään erinäisin keinoin.  Rahan ja omaisuuden haaliminen on tästä hyvä esimerkki.  Todellisuudessa ne ihmiset, joille on todella tärkeää kerätä itselleen jemmaan rahaa tai omaisuutta, ilmentävät vain puutementaliteettia.  Sillä sisimmässä kytevä puutekokemus ratkaistaan egon kulmasta käsin hankkimalla mahdollisimman paljon materiaa, jolla yritetään tilkitä sisällä ammottava aukko puutteesta.  Siinä on vaan sellanen pikku universumin metku, että se aukko siellä sisällä ei tuu koskaan täyttyyn sillä materian hankinnalla.  Kun se ongelma ei koskaan ole ollut materian paljous tai puute, vaan oma USKOMUS puutteesta ja elämälle annettu epäluottamus.  Elämään luottava tietää, että hänellä on aina mitä hän tarvitsee.  Mitään ei tarvitse hamstrata pahan päivän varalle, koska a) ei ole kirjoitettu tähtiin että paha päivä tulee ja b) puute ei ole todellinen tila vaan se on uskomus.  Raha on energiaa ja se on tarkoitettu virtaamaan.  Jemmauksella rahan virta pysähtyy ja jäljelle jää vain sisimmässä kytevä puute, jota pankkitilillä tai asunnossa kiinni oleva nimellisarvo eivät koskaan tyydytä.  Joten seuraavan kerran kun tunnet vastustusta antaa rahan virrata tai haluat pitää jostain asiasta tiukasti kiinni, niin kyseenalaista oma toimintasi.  Toteutat vain puutteen mentaliteettia, jota ei ole olemassa muualla kuin ihmismielessä.    

Puutteen aukko sisimmästä poistuu, kun oivaltaa ettei puutetta ei ole olemassa.  Mutta ennen kuin oivaltaa, niin ei voi oivaltaa.  Joten pidä kiinni kaikesta ja kaikista, ettet vaan missaa mitään.  Ja kun kiinni pitäminen alkaa ahdistaan, niin päästä irti.  Pääset kokemaan vapauden, joka on tavallaan puutteen vastakohta.  Kun asiat virtaavat lävitsesi vapaasti ja elämän flowssa, sinun ei tarvitse pyrkiä pitämään kiinni mistään.  Sillä mitään mitä et tarvitse, ei sinulla ole.  Ja sen minkä aidosti tarvitset viedäksesi itseäsi eteenpäin, saat kyllä.  Sitä kutsutaan elämään luottamiseksi.  

Likee, jaa, share the vibes!

XXXO Kaisa

Kaisa W Koskinen, henkisen kasvun valmentaja, ekonomi, Licensed Trainer of NLP  

PS. Karmakivikoruissa on törkeen hyvä TOUKOALE, kaikki rannekorut 30€ (-8€). Ihania viboja saat täältä.

PSS. Jos et oo mun maililistalla, niin pääset sille täällä.

PSSS. Valmennan livenä ja puhelimitse/facetimessa koko kesän. Ota yhteyttä kun tuntuu siltä, että haluat buukkaa tunnin. 

PSSSS. Teen vortex healing hoitoja Espoossa tai etänä koko kesän. Veloitan ajastani 60€/h, en energiasta sillä se ei tule minusta vaan Divinesta.  Lue lisää täältä ja tule kun resonoi. 

PSSSSS. Mun verkkosivut muuttuu osoitteeseen www.kaisawkoskinen.fi pian, huomioithan tämän kesäkuussa.