Miksi sun todellisuus on sitä mitä se on?

Tajusin hiljattain jotain supertimanttista, jota en ollut tavallaan ymmärtänyt aiemmin.  Ainakaan näin syvällisesti.  Olen tiedostanut jo pitkään, ettei mikään asia universumissa tapahdu sattumalta.  Kaikilla tapahtumilla on oma tarkoituksensa, en vaan ihan ymmärtänyt vielä mistä se johtuu.  Mietin kuinka erilaiset kokemukset tulevat todellisuuteemme ja miksi käymme tiettyjä asioita itsemme kanssa läpi, vaikka haluaisimme niistä eroon.  Ajattelin sen vain olevan osa isoa suunnitelmaa meidän jokaisen kohdalla, mutta samaan aikaan se oli liian iso juttu tajuntaani.  Miten universumi muka pystyy jokaisen yksittäisen ihmisen osalta pitämään huolen siitä, että tietyt jutut näyttäytyy niiden todellisuudessa pikkuruisissa hetkissä?  Mistä universumi tietää, mitä se milloinkin toimittaa kellekin kokemuksina?  Se tuntui liian isolta mindfuckilta muurahaisperspektiivistä elävälle ihmiselle ymmärtää. 

Sitten tajusin sen liittyvän ihmisen omaan energiakenttään.  Jokainen juttu, joka meille tapahtuu, saa syntynsä meidän omasta energiajärjestelmästä ja siinä olevista asioista.  Jos ihminen kokee elävänsä jonkinlaisessa puutteessa tai kärsimyksessä, hänen energiakentässään on puutteen tai kärsimyksen energia.  Sama toimii myös positiivisten asioiden osalta, jolloin jonkun ihmisen elämä voi näyttäytyä yhtenä voittokulkuna.  Jokainen varmasti haluaa niistä ikävistä asioista eroon, pyrkien tekemään kaikenlaista asioiden korjaamiseksi paremmalle tolalle.  Joku käyttää tähän manifestointitekniikoita (esim. tavoitteiden asettaminen tai aarrekartan teko) ja joku toinen taas kuvittelee egosta käsin saavuttavansa halutun tilan vain päättämällä lopettaa negatiivisen asian kelaamisen ja toivoo kädet ristissä parempaa huomista.  Mutta miksi puute ei katoa, on se sitten rakkauden, henkisen kasvun tai puhtaasti materiaalisten asioiden puutetta?  Miksei kokemus kärsimyksestä häviä, vaikka haluaisi ja ajattelisi kaikkia muita paremmalta tuntuvia tunteita?  Jos ajattelee positiivisesti ja kuvittelee mielessään, että elää jo nyt haluamiensa asioiden tai tunteiden kanssa, niin miksei tuo visio toteudu?  Meillehän on vetovoiman lain mukaan luvattu, että ajattelemalla positiivisesti ja haluamiamme asioita, saamme ne näyttäytymään omassa todellisuudessamme. 

Homma ei kuitenkaan mene kuin Strömsössä ja ihminen kysyy itseltään mitä teen väärin?  Et mitään.  Nimittäin kokemasi haasteen energeettinen värähtely on edelleen energiakentässäsi, vaikka olisitkin ajatellut positiivisesti.  Positiviinen ajattelu ei poista kyseistä ehdollistumaa, ennen kuin ehdollistuma kohdataan silmästä silmään. Ja niin kauan aikaa, kun joku juttu on kiinni omassa energiakentässä, niin universumi tekee mitä sen kuuluukin.  Heijastaa lisää tuota energeettistä taajuutta meille.  Nimittäin heijastuksen laki on yksi universumin laeista, joka tapahtuu kaikkialla ja koko ajan.  Heijastaminen tarkoittaa sitä, että todellisuutemme heijastelee meille jatkuvasti juuri niitä kokemuksia, tunteita tai asioita joita me itse heijastelemme energeettisesti universumiin omalla energeettisellä värähtelyllämme.  Ajatusten ja tunteiden ollessa energiaa, heijastuksen lain mukaan meille heijastetaan takaisin lähettämäämme taajuutta.  Joten universumi toimii aivan kuten sen kuuluukin, vaikka itse koemme suurta vääryyttä saadessamme lisää ikäviä kokemuksia. 

Universumi ei tuo meille "ikäviä" asioita pahuuttaan.  Mitä enemmän jostain asiasta yrittää päästää irti ja ei pääse, niin silloin voi ottaa sen viestinä universumilta, että tässä asiassa on lisäoivallettavaa.  Nimittäin emme pääse mistään kokemuksesta eroon, ennen kuin se on opettanut meille sen, mitä meidän siitä kuuluu oppia.  Kyse ei todellakaan ole vmäisestä tavasta toimittaa jatkuvasti pelikaaneja turbiiniin matkan hidastamiseksi.  Vaan siitä, että tällä tavoin universumi ohjaa meitä yhä syvemmälle kokemukseen, jonka saatuamme meidän on mahdollista muuttaa omaa suhtautumistamme siihen.  Vasta suhtautumisen (eli tunteiden ja ajatusten) muutoksen myötä energeettinen taajuus muuttuu, ei pakottamalla sitä tietoisen mielen avulla väkisin olemaan jotain muuta mitä se on.  Tästä syytä jokainen tunne ja ajatus on todellisuudessamme siitä syystä, että meidän kuuluu elää niiden läpi.  Jos jatkuvasti pakenee omia tunteitaan ja ei halua kohdata ajatuksiaan, niin miten universumin hieno suunnitelma asioiden kohtaamisesta pääsee toteutumaan?  Kun henkinen kärsimys ja ahdistus asian tiimoilta on tarpeeksi suuri, linjaudumme uuteen kohtaan ollessamme lopen uupuneita käymään läpi puutetta ja kärsimystä asian tiimoilta.  Ja silloin tapahtuu myös energeettinen muutos, pelikaani häipyy turbiinista ja päästään eteenpäin kohti uutta kohtaa itsemme kanssa.  Silloin myös universumi alkaa heijastelemaan meihin uuden kohdan mukaista energeettistä taajuutta, jolloin havaitsemme asioiden shiftaavan omassa todellisuudessamme.    

No mitä voit tehdä, jos olet itsesi ja elämäsi kanssa kohdassa, jossa ei tunnu hirveän hyvältä?  Vastaus on yksinkertainen, toteutus sen sijaan hieman haastavampi.  Elät läpi sitä tunnetta, niitä ajatuksia ja sitä todellisuutta, jotka sulla on tällä hetkellä.  Lopetat itsesi pakoilun ja omien tunteidesi kohtaamisen.  Ellet satu omaamaan sadomasokistisia piirteitä, jolloin ehdottomasti haluat entisestään pitkittää omaa kärsimyksen kokemustasi.  Hyväksyt kaiken sen paskan ja kurjuuden, missä koet nyt olevasi.  Hyväksyt ja läpikäyt ne tunteet, mitä olet ehkä pitänyt sisälläsi, jottei tuntuisi vielä kurjemmalta.  Miten tunteita eletään läpi?  Kun tunne nousee sisältäsi, annat sen nousta juuri sillä voimalla ja tavalla kun se pintautuu.  Ajattelet keskellä kehoasi kulkevan paksun putken, jonka läpi tunnekokemuksesi kulkee ylöspäin.  Et ota mistään kohtaa tunnekokemusta kiinni etkä mieti milloin se saavuttaa päälakesi.  Vaan annat sen vaan virrata lävitsesi pidättelemättä tai pyrkimättä muuttamaan sitä.  Mitä tulet huomaamaan?  Kun päästät tunnekokemuksen virtaamaan lävitsesi, et koe sitä enää.  Se poistuu energiakentästäsi.  Sillä et enää pidättele tai jää tunteeseen kiinni.  Kaikkien tunteiden tulisi antaa vain virrata läpi energiasysteemin.  Silloin et hautaa epämiellyttäviä tunteita itseesi etkä juodu odottamaan niiden purkautumista joskus myöhemmin.  Nimittäin kaikki haudatut tunteet tulevat jossain kohtaa läpikäytäviksi, ne eivät vain katoa savuna ilmaan ajan myötä.   Joten teet itsellesi todella suuren palveluksen antaessasi tunteiden virrata lävitsesi silloin kun ne ilmestyvät.

Toinen tapa työstää omia haasteita on meditoida kyseisiä aiheita.  Meditaatiossa mahdollistat sisäisen viisautesi näyttäytymisen egon harhojen sijaan.  Eli jos vaikka koet taloudellista puutetta, niin ota se aiheeksi seuraavaan meditaatioon.  Pääset kenties näkemään tai kokemaan mitä kaikkea tähän kokemukseen liittyy omalla kohdallasi.  Vain tiedostuksen lisääminen itsellesi omista aiheistasi alkaa vapauttamaan sinua niistä.  Ei tää elämä silleen pyöri, että ilman duunia tulisi tuloksia.  Jokaisen henkisen polun kulkijan on oltava valmiita kohtaamaan omia ajatusjumejaan ja ehdollistumaansa sekä sitä kautta tunnistamaan tämän elämän haasteita.  Tiedostus omista haastekohdista on jo puolikas voitto, nimittäin silloin vasta voi alkaa työstämään aihetta, kun tietää mikä se edes on.  Vähemmän pakoilua ja piilottelua, enemmän itsensä totuudellista kohtaamista. 

Jos haluat vapauttaa ehdollistumaasi pikavauhtia, niin VortexHealing® on siihen supertimanttinen keino.  Saat multa vortexia haasteiden vapauttamiseen omasta energiakentästä 60€/h. Tsemppiä tunteiden virtausharjoitukseen ja iloa itsesi kohtaamiseen!

XXXO Kaisa

Kaisa W Koskinen, henkisen kasvun valmentaja, ekonomi, Licensed Trainer of NLP

PS. Nämä sivut muuttuu osoitteeseen kaisawkoskinen.fi kesäkuun aikana!

PSS. Verkkovalmennukset tulevat myyntiin kesäkuun aikana, can`t waite!!

PSSS. Vain olemalla mun maililistalla, tiedät mitä tapahtuu. Jatkossa en ehkä jaksa somettaa niin paljoa, joten maililistalla saat aina tiedon uusimmasta bloggauksesta/videoista/yms.  Liity täällä.

PSSSS. Valmennan koko kesän puhelimessa/facetimessa hintaan 70€/h. Koodaa kun haluat jutella kaisa(@)asennekysymys.fi

PSSSSS. Karmakivikoruilla saat ihanat kesävibat! Mallisto uudistuu, joten kandee tilata oma lemppari vielä kun sitä saa :) Tsekkaa karmakivikorujen sivu.