Miksi on tärkeää ymmärtää, että kaikki on yhtä?

Olet varmasti törmännyt mietelauseisiin tai sanontoihin "we are all one", "everything is one" tai "we are all connected".  Moni ei vaan syvemmin tajua mitä se tarkottaa, vaikka ehkä mielessä on joku energiatasonen juttu asiaan liittyen.  Kerron sulle, miksi olet olemassa ja miksi sulle on annettu elämä elettäväksi.  Ja miksi on tärkeää, että ilmennät itseäsi parhaalla mahdollisella tavalla tässä elämässä. 

Kaikki olevainen on kotoisin samasta energialähteestä, jota itse kutsun Divineksi tai universumiksi.  Voit kutsua sitä myös Luojaksi, Jumalaksi, Jumalalliseksi tai miksi ikinä haluat ja mikä resonoi suuhusi.  Kyse on kuitenkin jostain niin suuresta ja käsittämättömästä, ettei ihmisen pieni egomieli sitä pysty koskaan tajuamaan.  Eikä sen tarvitsekaan, koska näissä asioissa ei egolla ole mitään virkaa muutenkaan.  Nämä asiat tunnistetaan tosiksi ihan muualla kuin mielessä, sun ikuinen viisautesi tunnistaa asioiden oikeellisuuden ilman tuhansien sivujen tutkimustuloksia.  Tiedät jonkin informaation olevan tosi, kun se resonoi sisälläsi ja tuntuu hyvältä.  Et tarvitse mitään ulkoista vahvistusta asioille, jotka tunnistat sisälläsi oikeiksi. 

Aloitetaan universumin ideasta luoda kaikki se, mikä on olemassa.  Mitä Divine tavoitteli, kun se halusi kaikki nämä erilaiset energiamuodot ilmentyviksi esimerkiksi maapallolle?  Mikä sen idea oli luoda myös kaikki muut luomakunnat ja ulottuvuudet?  Universumi halusi ilmentää itseään kaiken olevaisen avulla.  Se haluaa jatkuvaa laajentumista ja kokemuksia itsestään, joka tapahtuu meistä jokaisen kautta.  Me ollaan se universumi, josta olen itsekin aiemmin puhunut jonain ulkoisena fairy godmotherina, joka saa asiat tapahtumaan.  Ei ole olemassa mitään ulkopuolista tuolla jossain olevaa universumia, joka tekee elämässämme mitä se haluaa.  Me ollaan kaikki universumin pikkuruisia osia, energiapalloja joilla on nimi ja itse luotu identiteetti.  

Miksi ihmiset on sitten niin pihalla siitä, mitä ne todellisuudessa on?  Koska suurin osa elää edelleen egon tuottamassa ja luomassa unessa.  Siinä ei ole mitään pahaa, sekin on osa universaalia evoluutiota.  Elettyään tarpeeksi kauan mielestään käsin ja todettuaan, ettei se tuota todellista tyydytystä eikä iloa, moni ihminen on lähtenyt omalla polullaan hakemaan vastauksia muualta.  Ne vastaukset ei koskaan löydy mielestä.  Kun ihminen alkaa kyseenalaistamaan mielen sille uskottelemia asioita, niin tietoisuuden valo alkaa vääjäämättä paistamaan tuon ihmisen kokemukseen.  No mitä se tarkoittaa?  Tietoisuus on universumin läpileikkaava tajunta, jossa on kaikki tieto kaikesta mikä on totta.  Tietoisuuden lisääntyessä ymmärrys kaiken linkittymisestä kaikkeen lisääntyy, ihminen tajuaa ettei se ole yhtä kuin ajatuksensa, se alkaa hahmottaa universumin isoa kuvaa omasta perspektiivistään ja ymmärtää oman ikuisen luonteensa.  Ja sen, että se on osa tätä kaikkeutta. 

Me ollaan ilmentymiä universumista kokemassa itseämme elämämme kautta, ikään kuin koko universumi pienoiskoossa.  Jokainen kokemus, ihminen ja asia mikä on elämässäsi, on sinun itsesi siihen luomaa.  Sillä maapallolla jokaisen todellisuus on sitä, mitä kukin on ajatuksillaan itselleen päättänyt luoda syystä tai toisesta.  Ei ole olemassa sattumaa, sillä jokainen kokemus on todellisuudessasi palvellakseen jotain tarkoitusta.  Me ikään kuin opetetaan itsellemme asioita erilaisten todellisuuskokemusten kautta.  Ja sehän tässä hienoa onkin.  Jokaisen on mahdollisuus luoda haluamansa todellisuuskokemus omaa energeettistä värähtelyään muuttamalla ja ajatusenergiaa johtamalla. 

Sulle on annettu tämä kyseinen elämä siksi, että ilmentäisit itseäsi parhaalla mahdollisella sekä laajennuttavimmalla tavalla.  On surullista kuinka moni ei seuraa intohimojaan, jättää asioita tekemättä pelosta johtuen ja tyytyy elämään pienesti.  Mitä sun tarvii pelätä täällä maapallolla, jossa olet ikuisin asia mitä täältä löytyy?  Ei sua voi tappaa millään, viiltämällä kurkun auki sun sielu ei koskaan kuole.  Koska me ei olla meidän keho, tää ruho on vaan kulkuväline, jossa meidän sielu matkaa universumissa tässä elämässä.  Listaa asiat, joita pelkäät eniten.  Mikä on pahinta mitä sulle voi tapahtua?  Sen jälkeen voit kysyä itseltäsi, että jos se toteutusi huomenna, niin minkä opetuksen luulet yrittäväsi saada sen avulla perille itsellesi?  Esimerkiksi olen itse elänyt jo pidemmän aikaa aiemman minän asettamia pahimpia pelkojani läpi.  Elänyt läpi tilanteita, joita olen koko aikuiselämäni pelännyt eniten.  Miksi kiitän näitä kokemuksia sen sijaan, että kokisin universumin (joka olenkin oikeasti minä pienoiskoossa) kohtelevan minua kaltoin?  Sillä vietyäni itseni näihin kokemuksiin, olen päässyt tajuamaan, kuinka kaikki onkin hyvin keskellä kauhuleffaa.  Pelon pahentumisen sijasta olenkin päässyt vapautumaan niistä.  Ja senhän takia olen itseni näihin omassa todellisuudessani kokemiini tilanteisiin itseni vienyt, jotta pääsisin oppimaan ja luottamaan elämään.  Luottamus elämään on isossa kuvassa luottamusta itseeni, sillä minä luon oman elämäni ja sen sisällön.  Ei ole mitään ulkopuolista tuomitsijaa, joka antaisi jotain ja pihtaisi jotain muuta.  Minä luon kaiken mitä haluan kokea täällä.  Sillä miksi universumi ei rakastaisi itseään ja haluaisi itselleen parasta?  

Sun ainoa tehtävä on joka ikinen päivä seurata iloasi.  Tehdä asioita, mitkä saavat sisuskalusi hyrräämään hyvää fiilistä.  Se on paskapuhetta, että sun pitää tehdä täällä yhtään mitään mitä et halua.  Universumin grande planissa on olemassa asia, jota ei koskaan rikota. Ja se on vapaa tahto.  Sää voit päättää tehdä elämästäsi juuri sellaista kuin haluat.  Aina on vaihtoehtoja, jokaisen pitää vaan kantaa tekemistään valinnoista vastuu.  Sun tämän hetken todellisuus on aiemmin ajattelemiesi asioiden summa, tietoisten tai alitajuisten.  Joten valitsemalla tässä hetkessä ilon ja hyvän fiiliksen seuraamisen, varmistat että tulevat hetket sisältävät niitä tuovia asioita.  Tai sitten voit jatkaa samoilla urilla mitä olet kulkenut tähänkin asti ja saada niitä tuloksia, mitä näet nyt omassa todellisuudessasi.  You choose.  Sillä todellakin on merkitystä miten päätät käyttää tämän inkarnaatiokiertosi.  Käytätkö sen laajentumiseen, paikallaan junnaamiseen vai haluatko mennä takapakkia?

Love & Light, Kaisa

Kaisa W Koskinen, henkisen kasvun valmentaja, ekonomi, Licensed Trainer of NLP

PS. Jos et oo mun maililistalla, niin liity täällä.

PSS. Liity FB-ryhmään Sielulta toiselle, johon tulen jatkossa jakamaan kaiken mahdollisen materiaalini ja oivallukseni useita kertoja viikossa.  Laita pyyntö Sielulta toiselle - ryhmään ja käyn hyväksymässä sinut osaksi henkisen kasvun polun kulkijoiden foorumia. Klikkaa itsesi tästä ryhmään.

PSS. Mun uusimman e-kirjan Totuusflow saat verkkokaupasta täältä hintaan 14,90€.