Ajatukset, jotka tuntuvat

Ihmisellä on tutkitusti noin 35 000 ajatusta päivästä. Suurin osa niistä koskee menneitä tai tulevia tapahtumia. Nykyhetkessä ei ole pahemmin mietittävää, se on enemmänkin asioiden aistimista tässä ja nyt. Jokaisella mielen muodostamalla ajatuksella on erilainen energeettinen taajuus. Ajatukset saavat sinut tuntemaan tietyllä tavalla, jota kautta pääset aistimaan minkälaista taajuutta kyseinen ajatus sinulle edustaa. Vetääkö se mielesi ylös vai alas.

Joku saa ahdistusta avioliiton ajattelusta, kun toiselle se edustaa suurta onnea. Jollekin muutoksen miettiminen on mieluisaa, kun toisella se saa karvat nousemaan pystyyn. Tämä kaikki pelkästä ajattelusta! Ajatuksilla on suora yhteys tunteisiisi. Jos haluaisit, niin voisit yksilöidä jokaisen ajatuksen aiheuttaman tunteen ja paikan kehossasi.

Normiarjessa siihen ei vain ole aikaa, joten ihminen pääsääntöisesti jättää huomioimatta ajatusten aiheuttamat tunteet. Ne sullotaan kuin Pandoran lippaaseen eikä niitä haluta vapauttaa. Mieli sanoo, että kellä tässä on nyt aikaa ruveta jotain tuntemaan. Jatketaan vaan painamista peräsuoli pitkällä ja toivotaan, ettei kyseiset tunteet enää palaa kummittelemaan.

VAIKUTA ENERGEETTISEEN TAAJUUTEESI

Ajatusten tunteminen on aliarvostettu, mutta erittäin tehokas keino oman elämäsi linjaamiseen. Jos tunnet, että voisit voida paremminkin, niin ala kiinnittämään huomiota ajatuksiisi. Mitä ne saavat sinut tuntemaan? Nouseeko negatiivisia vai positiivisia fiiliksiä? Ehkä tietty ajatus ei tunnu juuri miltään.

Kun tunnustelet ajatustesi energiaa tuntemalla miltä ne tuntuvat, pääset jyvälle siitä miten korkeampi minäsi sinua pyrkii ohjaamaan. Helppo harjoitus on se, että keskityt mahdollisuuksiin elämässäsi uhkien sijasta. Kun maalaat ajatuksilla kauhuskenaarioita, tunnekokemus on negatiivinen. Kun taas keskityt mahdollisuuksien ja hyvien puolien miettimiseen, olosi on odottavainen ja kevyt.

Omien ajatusten ja tunteiden johtaminen on itsensä johtamisen ydin. Jos päätät keskittyä näkemään elämässäsi paskaa, niin se on mitä näet ja koet. Mekanismi on universaalisti hyvin yksinkertainen. Ajattele ajatuksia, joista tulee huono fiilis. Ryve niissä ja jumitu niiden kelaamiseen. Lasket tämän avulla energeettistä värähtelyäsi merkittävästi. Universumi palkitsee sinut tuomalla kokemukseesi kyseiseltä alhaiselta värähtelytaajuudelta lisää samantyyppisiä asioita. Koska vetovoiman laki toimii niin.

Sama pätee hyviä fiiliksiä aiheuttaviin ajatuksiin. Positiivisuusajattelu ei vaan saa olla pelkästään päälle liimattua. Hokemalla "mulla on ihana elämä" ja samaan aikaan tuntemalla, että tää on ihan kuraa, et pysty nostamaan taajuuttasi. Sun pitää aidosti uskoa siihen, mitä ajattelet.

Jos et pysty ajattelemaan kuinka onnekas olet, ajattele jotain pienempää hyvää juttua elämässäsi, mihin pystyt uskomaan itsekin. Tässä jutussa moni juuri menee metsään. Yrittää ajatella juttuja, joihin ei usko riitä. Se on ihan ajanhukkaa ja sen takia hyvien asioiden puoleen vetäminen ei onnistu. Sit luullaan, ettei vetovoiman laki toimi. Kun oikeesti ei osata käyttää sitä.

VARO LEIKKIMÄSTÄ POSITIIIVARIA

Tähän ajatusten aiheuttamaan tunnemekanismiin ja sitä kautta asioiden vetämiseen puoleensa,  perustuu koko positiivisuusajattelun ydin. The Secret-kirjan loi ihmisjoukon, jotka ovat jumissa positiivisuuskuplassa. Se sisältää hokemia ja uskottelua ääneen lausuttuina, joita ei aidosti tunne sisimmässään hyvältä tuntuvina. Leikin itsekin siinä kuplassa vuosia, kunnes heräsin ulos sieltä. Tajusin sen olevan vain yksi hieno tapa kusettaa itseään ja olla olematta totuudellinen.

Elämässä on valoa ja varjoa. Kieltämällä varjon, ei voi olla puhtaasti valossa. Ilman valoa, ei ole varjoa. Joten molemmat puolet on tärkeä tiedostaa. Kohdata itsessään myös ne negatiiviset ajatukset ja tuntea niiden aiheuttamat tunteet. Ei tunteita tarvitse pelätä, usko tai älä. Niiden läpieläminen on keino, joka sut niiltä vapauttaa. Ei patoaminen. Sää haluat vetää puoleesi hyvää. Padotut negatiiviset tunteet saa sut värähtelemään ihan muilla kuin halutuilla taajuuksilla. 

Onneks vetovoiman laki ei toteudu samantien, muuten meistä kukaan ei olis enää elossa. Jokainen on kelannut jotain negatiivista itsestään tai jonkin tapahtuman, joka olis vieny hengen. Onneks universumin toimituksilla on pikku viive ja se ei hetkahda yksittäisistä ajatuksista. Mutta kuukausien ja vuosien negailu tuottaa kyllä tulosta. Sen pystyy havaitseen vain katsomalla ympärilleen.

 

VALITSE MITÄ KELAAT JA MILLOIN

Sulla on oikeesti mahdollisuus valita mitä kelaat. On mahdollisuus kohdentaa omat ajatukset ja niihin käytetty aika. Kaikki keinot on sallittu, sillon kun pitää muuttaa omia keloja paremmalta tuntuviksi. Harhauta, väistä, ala tekeen jotain ihan muuta. Mitä ikinä se vaatii, ettet jumahda johkin menneen tai tulevan asian liian pakkomielteiseen kelailuun. Koska siinä sun elämä valuu viemäriin.

Ajatus, jota toistat tarpeeksi usein muodustuu uskomukseksi. Uskomus, jota pidät mukanasi tarpeeksi pitkään, muodostuu totuudeksi. Sitten vuosia myöhemmin kelaat, että mistä ihmeestä nää mun sisäiset täysin paikkaansa pitämättömät totuudet on kummunnu. Sun ajatuksista. Joten sillä todellakin on merkitystä mitä kelaat, valitse tarkoin.

Iloa tuottavia ajatuksia kohden,

XO Kaisa

Kaisa W Koskinen, Muutosvalmentaja, Ekonomi, Lisensoitu NLP Valmentaja