Elämäsi tärkein suhde

Ei ole sun suhde äitiin, isään, poikaystävään, lapseen, aviomieheen tai bestikseen. Tai koiraan, kissaan tai marsuun. Se on jännä, kuinka me laitetaan kaikkia muita suhteita elämässä sen tärkeimmän edelle. Uskotellaan itsellemme, että toi tarvii mua ja mää oon sille maailman tärkein. Mää rakastan tota yli kaiken ja mun maailma ei olis sama, jos toi tyyppi tai otus ei olis siinä. Ja tavallaan se ei oliskaan, se olis erilainen maailma. Mutta se maailma ei olis välttämättä yhtään huonompi tai arvottomampi, kuin se todellisuus missä nyt elät. On vain ihmismielen ehdollistuma, että vain tietty todellisuus on itselle arvokas. Mistä voit tietää, että tämä todellisuus on paras mahdollinen, jos et ole kokeillut mitään muuta? Mistä voit tietää, että vain nämä ihmiset voivat tuottaa sinulle iloa? Mistä voit tietää, että polullesi ei olisi tulossa jotain vielä mahtavampaa ja toimivampaa?

Sepä se, et voi tietää. Voit vain tehdä valinnan siitä, minkälaista todellisuutta haluat kokea ja mihin haluat uskoa. Kaikki on valintaa. Valintaa olosuhteista, ihmisistä, kokemuksista. Ja nämä kaikki todella ovat valintoja, koska tämä on sun ikioma shit show. Sää oot sen ihan ite käsikirjottanut ja valinnut itsesi päärooliin. Oot neuvotellut itsellesi sopimuksen ja nyt toteutat sitä mitä olet visiosi mukaan halunnut luoda. Tuota luomista voi kuitenkin muuttaa koska tahansa, koska säähän oot käsikirjoittaja ja päänäyttelijä. Voit lisätä ja poistaa omaan komediashowhusi ihan mitä haluat. Jos kuvittelet vallan olevan jossain itsesi ulkopuolella ja jonkun muun käsikirjoittavan elämääsi, niin on korkea aika herätä ulos siitä fantasiasta. Ja lopettaa mun juttujen lukeminen, koska ne on sulle liian korkeeta matikkaa. Eihän ala-asteellakaan opeteta lukion yhtälöitä.

Uskotko oikeasti, että jokin itsesi ulkopuolinen jumala käsikirjoittaa sut kaikkiin elämäsi kohtauksiin? Että joku oikeasti jaksaisi olla niin yksityiskohtainen itsesi ulkopuolelta, että se luo sut ja sun kodin posliiniesineistä lähtien ja käskee sun vaan tyytyyn siihen mitä annetaan? Tuo elämääsi ihmisiä ja tilanteita, joiden kanssa sun sitten pitää vaan yrittää selvitä? Haloooo sää oot se joka luo sen kaiken! Sää oot se joka luo jokaisen yksityiskohdan, jokaisen ihmiskohtaamisen ja jokaisen ärsytyksen aiheen itsellesi. Se olet aina ollut sinä, ei kukaan muu. Ei ole olemassa mitään itsesi ulkopuolista jumalaa, joka kelailee jossain pilven reunalla, että kaadetaas tänään ton Kaisa W Koskisen niskaan vähän paskaa. Ja huomenna se kaataa sitä naapurin Penan olohuoneeseen. Naureskelee partaansa ja syö samalla viinirypäleitä. On huikee mielen ja uskontojen fantasia, että valta omaan todellisuuteen olis koskaan ollut itsen ulkopuolella. Sen takia meillä on näitä ihmislampaita määkimässä täällä maapallolla niin paljon, että ne uskoo ettei niillä ole valtaa oman elämänsä suhteen. Valta ja vastuu on ollut koko ajan kotona, ei missään pilvenreunalla for gods sake.

Palataampa ihmissuhteisiin. Moni ripustautuu ihmisiin ja eläimiin kuin henkiriepuun. Ihan kun elämä olis kiinni siitä, onko toi olio siinä vai ei. Se perustuu uskomukseen siitä, että edes ton tasoista vätystä tai huikeutta ei olis muuten saatavilla, kuin ton kyseisen olion kautta. Ja sehän on ihan täyttä kukkua. Universumissa, jossa on rajaton määrä potentiaalia, pelkästään yli 7 miljardia ihmistä ja siihen kaikki muut otukset päälle, niin oikeestiko sun todellisuuden pitää jumittaa just näissä tyypeissä, jos et halua? Onko oikeesti sen arvosta, että antaa itsensä ulkopuolisten olentojen vaikuttaa sisäisen rauhan tilaan? Meidän jokaisen elämässä on just ne ihmiset ja suhteet, joita me ollaan siihen haluttu tuoda. Se ärsyttävä anoppi ja mulkku duunikaverikin me ollaan hienosti onnistuttu ottaan osaksi meidän todellisuutta ihan tarkoituksella.

Tarkoitus on sinänsä hyvä, koska me halutaan muiden ihmisten kautta opettaa itseämme erilaisista asioista. Kun oppiläksyt on menny perille, niin on ilo siirtyä eri taajuksille. Jättää aiempaa taajuutta vastaavat ihmiset taakse ja tervehtiä ilolla uudella taajuudella vastaantulevia. Taajuus voi vaihtua riidan seurauksena, ystävyyden päättymisenä, puolison pettämisenä tai vaikkapa kuolemana. Ne on vaan keinoja, jolla tietoisuus haluaa tehdä muutoksen meille selitettäväksi. En ole sen tyypin kanssa enää tekemisissä, koska se vaikka muutti toiselle paikkakunnalle. Tai koska se ei vastannu enää mun puheluihin eikä me enää oltu yhteydessä. Tai se petti mua ja mää jätin sen. Tai mää petin sitä ja tulin jätetyksi. Tai se kuoli onnettomuudessa tai sairauteen. Nää kaikki on vaan esimerkkejä siitä, kuinka ihmisiä tulee ja menee omassa todellisuudessa. Jotta ihmisten vaihtumisessa olis meidän 3D ihmismielelle jotain järkeä. Tietoisuuden tasolla kukaan ei koskaan sinänsä katoa mihinkään, ne vaan elää eri taajuuksilla missä me itse ollaan. Joten sinänsä me ei koskaan menetetä mitään, me vaan liikahdetaan omassa näytelmässä eri näytökseen. Ne aiemmat näytelmän kohtaukset on edelleen olemassa ihmisineen kaikkineen, me vaan jatketaan näyttelemistä eri kohdassa. 

No mikä meitä aina seuraa, maasta toiseen ja näytelmän kohtauksesta toiseen? Me itse tietysti. Ainoa suhde, joka säilyy läpi ihan minkä tahansa shit stormin, on suhde omaan itseen. Olen miettinyt pitkään, mikä se suhde itseen oikeasti on. Kehen tai mihin olen yhteydessä, kun olen yhteydessä itseeni. Kun osaa kysyä kysymyksen, voi olla varma että tulee saamaan myös vastauksen. Vastaus on suhde oman 3D version ja korkeamman minän välillä. Korkeampi minä on täydessä tietoisuuden valossa elävä versio minusta, joka tietää jatkuvasti mikä on parhaakseni. Se morsettaa mulle tunteiden kautta ja ohjastaa tekemään oikeita valintoja saamalla niiden tuntumaan superhyviltä. Se mahdollistaa erilaiset kokemukset ja kohtaamiset, joiden avulla piskuinen 3D versioni voi saada oivalluksia itsestään. Mitä syvemmälle oma polku etenee, sitä vahvempi yhteys omaan tietoisuuteen on. Sitä paremmin pystyy näkemään elämänsä tietoisuuden näkemästä perspektiivistä käsin. Sitä vähemmän on kiinni maallisissa murheissa ja olosuhteissa. Se on vähän kuin olisi jatkuvasti kirjautuneena emoalukseen. Sitä yhteys itseen mulle tarkoittaa. 

Suhde itseen on paras suhde ikinä. Se on kaikki mitä oot ikinä voinu kuvitella ja enemmän. Se on sun elämän suurin rakkaustarina. Se on suhde, joka ylittää kaikki villeimmät odotukset. Se suhde on yhtä jatkuvaa orgasmia koko ajan. Sitä suhdetta ei kuitenkaan saa, jos priorisoi kaikkea muuta. Se vaatii omistautumista ja se vaatii duunia. Se vaatii jatkuvaa tarkistusta siitä, että elänkö tässä minuutissa päästäni vai sydämestäni käsin. Elänkö totuudellisesti itseäni kohtaan ja teenkö asioita itseni parhaaksi. Valitsenko itseni uudestaan ja uudestaan. Huolimatta siitä, mitä se ympäristöön aiheuttaa. Huolimatta siitä, mitä jotkut muut siitä ajattelee. Valitsen aina sen vaihtoehdon, joka tuntuu sairaan hyvältä. Se on merkki korkeammalta minältä, että just noin! Mikään ei voi koskaan rikkoa tai katkaista suhdetta itseeni, ellen itse niin päätä tehdä. Luovuttamalla vallan itseltäni johonkin ulkopuolelleni. Kuka hullu niin tekee? Öööö tällä hetkellä noin 99% ihmisistä! Haluukko kuuluu lampaisiin vai savannin leijoniin? You choose. 

Mun valinta on priorisoida yli minkään asian suhdetta itseeni. Muilla suhteilla ei ole mitään väliä loppupeleissä, paitsi suhteella maallisen versioni ja ikuisen tietoisuuden valossa elävän versioni välillä. Savannin leijonat elää tietoisuudessa, lampaat kurapellolla. Roarrrrr!

Likee ja jaa inspiroivia viboja XXXO!

Kaisa Koskinen, Henkisen kasvun valmentaja, Healer

*** Ke 14.12. klo 18 UNIVERSUMI ILTA. Puhun henkiseen kasvuun liittyvistä aiheista ja olen tavattavissa halukkaille. Paikkana Alppila, Helsinki. Tuu messiin, ohjattu meditaatio lopuksi. Ilmoittautumiset ti 13.12. mennessä kaisa@asennekysymys.fi. Tilaisuus on maksuton.

*** Jos et oo mun maililistalla, niin INSPIROIVIA AJATUKSIA saat jatkossa liittymällä täällä.

*** To 15.12. klo 19-20 Vortex Healing etäryhmähoito, aiheena RAHAAN LIITTYVÄ EHDOLLISTUMA. Raha ja siihen liittyvät pelot hallitsevat monen meistä ajattelua. Tervetuloa mukaan hoitoon vapauttamaan suhdettasi ja suhtautumistasi rahaan. Hoidon hinta 25€ ja vastaanotat sen kotonasi etänä. Ilmoittautuminen kaisa@asennekysymys.fi, paikkoja 12.