FANTASIOI SIELUSI KYLLYYDESTÄ

energia

Ei pidä kuvitella liikoja, ne sanoo. Ettei tuu pettymyksiä, kun omat unelmat ja fantasiat ei toteudukaan. Pessimisti ei pety. Pessimisti ei kyllä saa mitään muutakaan, kun lisää asioita mitä se ei halua.

Miksi? Koska me kaikki luodaan meidän todellisuutta koko ajan. Kaikki se mitä pystyt kuvitteleen omaan elämääsi, on mahdollista. Me ollaan jatkuvia kreaajia, joilla on loputon mahdollisuus luomiseen fantasioimalla.

Mutta mitä tekee toppahousu? Haaveilee hetken, kunnes palaa “todellisuuteen”. Kattelee ympärilleen sotkusta kämppää ja kiljuvia kakaroita. Ei tässä ny kerkee mitään aurinkorantaa saati erilaista elämää kelaan, kun on nää tiskit ja pyykit hoidettavana.

PAHIN MOKA MINKÄ VOIT TEHDÄ

On lopettaa haaveilu. Niiden asioiden kuvittelu, visioiminen ja fantasiointi, mitkä saa sun sisäisen valon pirskahteleen innostuksesta. Aikuisena me ollaan luisuttu tilaan, jossa mielikuvitus kuuluisi muka vain lapsille. Se on hirveä sääli. Kato lapsia ja kuinka kivaa niillä on, kun ne koko ajan luo mielessään erilaisia leikkejä ja ympäristöjä.

Kurjimmassakin betonilähiössä lapsi osaa kuvitella kuinka se asuu satulinnassa ja on prinsessa. Aikuinen näkee vaan harmauden, toiset toppahousut ja oman kurjuutensa. Se mikä on “todellisuutta” nyt, on aikaisempien fantasiointien tulosta. Mitäs kuvittelit ittes betonilähiöön. Todennäkösesti päädyit sinne, kun et osannut mitään luovempaakaan kuvitella.

Onneks luomistarinaa voi aina muuttaa. Voi aina alkaa fantasioimaan mitä haluaisi nykyluomuksen tilalle. Todennäkösesti joudut kuitenkin harjotteleen fantasiointia hetken, koska mieli sanoo ekat viikot, että sun on ihan turha kuvitella yhtään mitään. Koska ei sun elämä muutu. Eikä se sitten sillä ajatuksella muutukaan.

ALOITA LUOVA KELAILU

Mitäs jos kuitenkin alkaisit harjotteleen? Ota aikaa 15-30min päivässä, jollon vaan annat sun fantasioiden lentää ihan vapaasti. Kuvittele kaikkea, mitä oot nää vuodet iteltäs kieltänyt. Kelaa kaikkee tuhmaa, jännää, innostavaa, hassua, mahdotonta ja iloa tuottavaa. Tunne miltä se kaikki tuntuu. Ihan sairaan hyvältä!

Koska me kaikki luodaan meidän todellisuutta koko ajan, niin viemällä mielesi säännölliseen fantasiointiin, rikot aiempaa jumiutunutta mielen kaavaa. Alat ajatuksillasi värähteleen korkeammilla taajuuksilla, joiden pitää vääjäämättä tulla luoksesi jossain kohtaa.

Mutta se edellyttää sen, että fantasioit enemmän kun yhden kerran. Kuljetat itsesi ajatuksilla sinne, mihin haluat kulkea. Vaikka se tuntuis kuinka kaukaselta nykyhetkestä. Mutta jotta hommaa ei olis tehty liian helpoksi, niin varoitan energeettisen taajuuden ylläpitämisen vaikeudesta.

Sun pitää värähdellä pysyvämmin korkeammilla taajuksilla, jotta sun todellisuus alkaa vauhdikkaasti muuttuun. Sen takia sun pitää pitää omasta energiasta hyvää huolta. Kirjotin ilmaiseen Energeettiseen Hyvinvointi Oppaaseen 12 vinkkiä siihen, miten omassa arjessa nostat sun taajuutta.

Iloa kohden,

Kaisa W Koskinen, Sun Muutosvalmentaja, Ekonomi, Lisensoitu NLP Valmentaja