Lopeta taistelu todellisuutta vastaan

Manifestointi_Kaisa W Koskinen

Kun päästää irti todellisuutta vastaan taistelusta, kaikki helpottaa. Mutta sen sijaan, että me tajuttais tehdä niin, me yritetään muuttaa nykyistä todellisuutta väkisin vääntämällä. Ja sehän ei tuu ikinä onnistuun. Todellisuus ei muutu väkisin vääntämällä, vaan luomalla jotain uutta. Mieti paljon sulla menee kapasiteettia nykytodellisuuden vastustamiseen. Ihan älytön määrä.

Toppahousu on kuitenkin kiinni sen aiemmissa luomuksissa. Se ei tajua, että se mitä se päätti 10 vuotta sitten luoda omaan todellisuuteensa, on muutettavissa. Aina voi päättää luoda jotain muuta. Mutta sen sijaan, toppahousu keskittyy marmattaan ja pyrkii säälittävillä yrityksillä muuttaan olemassa olevaa todellisuutta. Sit se pettyy, kun mikään ei muutu.

ÄLÄ KESKITY TODELLISUUTEEN

Mitä enemmän keskityt siihen paskatilanteeseen mikä nyt on käsillä, sitä vaikeempi sitä on muuttaa. Tyyliin yrität paljain käsin vääntää pyörän kaarevaa runkoa ympyräksi. Se ei vaan onnistu, ellet oo Kippari-Kalle ja saa pinaatista supervoimia. Se mikä on todellisuutta nyt, on todellisuutta.

Se ei muutu keskittymällä siihen, mikä siinä on perseestä tai pyrkimyksellä laittaa siihen kiiltäviä tarroja, jotta se näyttäis kivemmalta. Oma todellisuus muutetaan kahdella askeleella. Ensinnäkin hyväksymällä nykytila. Ehkä oot ikävältä tuntuvassa duunissa. Tai kenties joku ihminen on perseestä. Ehkä oot sinkku ja kaipaat rakkautta. Toteat, että näin on just nyt.

Toinen steppi on kaivaa itsestään esiin visio, minkä haluat olevan tulevaisuudessa todellisuutta. Keskitysleireiltä selvinneet ovat jälkikäteen kertoneet, kuinka he selvisivät leireiltä mielikuvituksen avulla tulevaisuudesta.  Sen sijaan, että he keskittyivät nykyiseen tilanteeseen, he juoksuttivat mieltänsä siinä mitä tekisivät leirin jälkeen. Millaista elämä olisi ja miltä se tuntuisi. Tuo visio piti heidät elossa.

PÄÄTÖS MUUTTAA OMA TODELLISUUS

Mitä haluaisit luoda nykytilan sijasta? Toppahousu usein keskittyy liikaa siihen, mikä on perseestä ja liian vähän siihen mitä se haluaa. Sää voit muuttaa sun fokuksen nykytilasta tulevaisuuteen. Alat visioimaan ja tuntemaan miltä se tuntuu, kun elät siten kuin haluat. Sun toiminta ja tekeminen alkaa vääjäämättä suuntautuun niihin steppeihin, jotka luo haluamastasi visiosta todellisuutta.

Mutta toppahousu keskittyy haluamaan lottovoiton ja ilmasia ämpäreitä. Koska se kuvittelee niiden tuovan mukanaan sen, mitä se oikeesti haluaa. Mutta just tälläsen epäselvän (ja typerän) ajattelun takia niiden elämä ei muutu. Sää haluat tietää ja tuntea tasan tarkkaan minkä talon ostat kun oot rahoissas ja miltä sun kädessä tuntuu kantaa ämpäriä täynnä kaloja läheisestä järvestä. Sillain ne tulevaisuuden tilat luodaan, eikä haaveilemalla jostain vähän sinne päin.

Mitä vähemmän käytät aikaa pyörän tangon vääntämisyritykseen eli todellisuutta vastaan taistelemiseen, sitä enemmän sulla on kapasiteettia käytössä tulevaisuuden luomiseen. Kaikki lähtee fokuksesta. Se missä sun fokus on, on mihin energia virtaa. Ja se mihin sun energia virtaa, on aivan olennaisessa roolissa henkisessä hyvinvoinnissa. Älä siis keskity huonolta tuntuviin todellisuuksiin, vaan asioihin, jotka saa sun olon tuntumaan erinomaiselta.

Ja siten my friend, sää luot uudenlaisia todellisuuksia. Sellaisia mitä haluat.

Iloa kohden, XO Kaisa

Kaisa W Koskinen, Muutosvalmentaja