MITEN KOHOTTAA ENERGIOITA

energian kohottaminen

Huono fiilis = alhaset energiat = kököltä tuntuva elämä. Tolleen summattuna. Noi ei johdu siitä, että sut olis vaan tuomittu tässä elämässä kärsiin ja kärvisteleen. Vaan ne on omien ajatusten, tunteiden ja tekemisten seuraus.

Mutta miten muuttaa omia ajatuksia ja tunteita sellaisiksi, ettei elämä tuntuis niin pahvilta? Siinäpä on toppahousun yksi ydinongelmia. Se hakee viihdykettä somesta, reissuilta, kännäämisestä ja tuhlaamisesta. Mutta mikään ei tunnu tyydyttävän sitä sisäistä mustaa aukkoa.

Kökkö fiilis on puhtaasti seurausta siitä, ettei toppahousu tee elämässään niitä asioita, joita se on tullu tänne tekeen. Jos se uskaltais päästää ittensä irti sieltä mielen vankilasta, niin se vois alkaa eksplooraan universumin rajattomia mahdollisuuksia.

MITEN POLTTAA TOPPAHOUSUT

Vaikka olisit syntynyt toppahousut jalassa, kuten me kaikki melkeen ollaan, niin niitä ei tarvii pitää päällä koko loppuelämää. Toppahousumentaliteetti perustuu erillisyyteen, itsen pienenä ja rajallisena pitämiseen.

Tiäkkö mitä vois tapahtua, jos vaan pääsisit itsesi yli ja alkaisit tekeen kaikkea mikä tuntuu hauskalta? Äiti kenties varotti hedonismin vaaroista. Isä sano, että liiasta hauskanpidosta seuraa aina lopulta itku.

Mutta ne oli molemmat väärässä. Sen takia niiden elämä meni silleen ku se meni. Haluukko samaa? Jos et, niin poltat ne toppahousut. Alat seuraan sun hyvää fiilistä, iloa ja inspiraatiota. Seuraava hyvä kysymys on, että miten?

MITÄ LYSTISTÄ MENOSTA SEURAA

Lystillä elämällä voi ymmärtää monenlaista, mutta mää tarkotan sillä hyvältä tuntuvaa elämää. Sellasta, jossa sää valitset päivätasolla mitä päätät tehdä ja mistä kohdasta käsin touhuat meneen. Tavotteena on se, että kaikki mitä teet, saa sun sisältä positiivisen vasteen.

Hyvästä meiningistä seuraa kohoava energia. Kun teet asioita, jotka tuntuu hyvältä, kohotat sun energiaa. Kun teet asioita, jotka tuntuu pahalta, niin lasket sun energiaa. Näiden lopputulema on taajuus, jolla värähtelet.

Lystistä menosta seuraa kohoavat energiat, entistä parempi fiilis, luovuus, vapaus ja elämänilo. Että jos mikään noista tai kaikki kiinnostaa, niin sitten pitää alkaa tekeen jotain eri tavalla kuin nyt. Tein ilmaisen 3 videon sarjan oman energian kohottamisesta, löydät sen alta.

Seuraa iloa,

Kaisa W Koskinen, Sun Muutosvalmentaja, Ekonomi, Lisensoitu NLP Valmentaja