Ota energiageimi haltuun

kaisa w koskinen_energia

Kaikki on lopulta hirvittävän yksinkertaista. Myös energia ja siihen liittyvät asiat. Tässä bloggauksessa saat yksinkertaisen selityksen sille, miten tietoisuus ohjaa elämääsi ja miten luot energian avulla.  

Voit ajatella tietoisuuden olevan kuin orkesterinjohtaja. Se ohjaa ja antaa vinkkejä siihen, miten kannattaa soittaa. Se tietää elämäsi nuotit ja milloin on oikea aika toteuttaa mitäkin. Tietoisuuden kieli ovat tunteet, joiden avulla se viestii, soitatko tietoisuuden näkökulmasta katsottuna nuottien mukaisesti vai niiden ohi. Hyvä ja huono fiilis ohjaavat sua koko ajan tekemään itsellesi parhaita mahdollisia valintoja.  

Mieli eli ego on soittaja, jolla on eri vaihtoehtoja. Se voi joko soittaa tietoisuuden antamien nuottien mukaisesti tai sitten se voi freestylaa. Ja sehän tykkää pääsääntösesti vetää roguet eli tehdä ihan mitä sitä huvittaa. Koska se erillisyysharhassaan kuvittelee, että se tietää parhaiten ja eikä tarvii kenenkään muun opastusta. Edes itsensä viisaammalta osalta.

ENERGIA LUO TODELLISUUTTASI

Energia on väline ja keino, jolla sää luot omaa elämääsi. Sun energia vaikuttaa siihen, mitä kykenet luomaan ja mitä asioita näyttäytyy omassa todellisuudessa tälläkin hetkellä. Esimerkiksi lukeaksesi mun blogia, sun täytyy olla jo tietyllä taajuudella. Joka ei oo mikään alhainen toppahousutaajuus, koska toppahousujen todellisuudessa mua ei edes ole olemassa. Hihhii.

Ihmiset luulee, että energia on vaan jotain hattivatti ultimate foliohattuhömpötystä.  Et energia on jotenkin vähemmän tosi, kun sitä ei voi nähdä omin silmin ja se ei oo fyysistä. Mutta sitten kun ruvetaan kysyyn, että haluaisitko muuttaa elämässäsi jotain tai voida henkisesti paremmin, niin vastaus on JOO.

Siinä on vaan sellanen pikku juttu, että muuttamatta omaa energiaasi, et voi muuttaa yhtään mitään elämässäsi. Eli jos muutokset ja kehitys kiinnostaa, niin sitten se oikea opinaihe on energia ja siihen liittyvät asiat. Tietty voit yrittää jumppaa juttuja mielen tasolla, mutta pääset nopeeta huomaan, ettei se ratkaise mitään pysyvästi. Ydinongelma on energiassa, ei mielessä.  

TIETOISUUS KOHOAA KUN ENERGIA KOHOAA

Kun ihminen on alhaisilla energeettisillä taajuuksilla syystä tai toisesta, niin myös sen tietoisin ja viisain osa eli oma tietoisuus on alentuneena. Sun tietoisuuden on kohdattava sut siitä energeettisestä kohdasta käsin missä olet, muuten sen ohjaus ei onnistu. Tietoisuus on osa meistä jokaista, se on tuolla korkeammilla taajuuksilla oleva osa. Tää maapallon pinnalla tallusteleva osa on se, jolla on mukana egon harhaa ja sitä kautta uskomus erillisyydestä.

Joten kun energia on laskusuhdanteessa, niin on myös tietoisuus. Mitä luulet voiko elämäänsä luoda huikeita haluamiansa kokemuksia alhaisen energian tiloista? Ei voi. Ja nyt en puhu mistään sun ultimate dreamin toteuttamisesta, vaan ihan siitä päivittäisestä fiiliksestä, mikä sulla on omassa arjessa.

Joten kun haluat tehdä töitä itsesi kanssa ja muutoksia omaan todellisuuteen, niin hyppää mukaan oppimaan energiasta mun kanssa. Ja luo se energeettinen muutos, mitä haluat.

Saa päivittäistä inspiraatiota Facebookissa ja ole mukana viikoittaisessa EnergiaLivessä.

Seuraa Instassa (lontooks) ja tsekkaa tarinoista mitä touhuan omassa arjessa.

Katso Youtube-videoita ja oivalluta itseäsi.

UniversumiPodcast starttaa 1.7.2019, siitä tietoa lähempänä.

Viedään tää homma nyt uusille leveleille. Taakse jääköön toive-elämä ja asioiden haaveilu. On tullut aika tehdä se duuni, eli energeettinen luominen, jotta sun elämä on JUST eikä melkeen sellasta kun haluat. Sää ansaitset korkeasti värähtelevän elämän ja kaikki sen mukanaan tuomat sulot.

Seuraa iloa,

Kaisa W Koskinen, EnergiaValmentaja