PIRSKAHTELEEKO ELÄMÄSI ILOA

ilo energia hyvinvointi

Marie Kondo, KonMarin perustaja ja kirjojen kirjoittaja on auttanut miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa luomaan omasta kodista hyvältä tuntuvan ja iloa lisäävän ympäristön. Rakastan KonMaria ja tein muutoksen kodissani vuonna 2017. Metodissa kaiken keskiössä on ilo. Tuo sama ilo voidaan ulottaa kaikille muillekin elämän osa-alueille. Energeettisesti ilo on täyttä timanttia!

Tavallinen toppahousu ajattelee, että iloa tuottaa muutamat merkitykselliset tapahtumat elämässä, kuten naimisiinmeno ja lasten saanti. On kivoja perhejuhlia ja muita pieniä piristyksiä vuoden mittaan, joita odotetaan kuin hukkuva pelastusrengasta. Talvella halutaan piipahtaa etelässä, jotta ilon kuplat voivat hetken pirskahdella palmun alla. Mutta kun paluu harmaaseen arkeen koittaa, on ilo kaukainen muisto vaan.

Oikeastaan se on pirun surullista, kuinka vähän me panostetaan iloon ja sen kokemiseen. Varsinkin kun sitä iloa saadakseen ei tarvii mennä naimisiin eikä hankkia lapsia. Joista molemmat yleensä jonkin ajan kuluttua näyttää itsestään myös muita, kuin pelkkää iloa tuottavia puolia. Iloa on saatavilla joka päivä, ihan peruspirkon arjessa. Jos niistä hetkistä vaan osaa ottaa kiinni.

ILON ENERGIA

Puhun ja kirjoitan paljon ilon energiasta kahdesta syystä. Ensinnäkin iloon linjautuminen on nopein ja paras tapa kohottaa omaa energeettistä taajuutta. Toinen syy on, että korkeammilla taajuuksilla elämä maistuu hyvältä. Toppahousutaajuuksille, joissa vallalla on murehtiminen ja kärsiminen, ilon kevyiden säteiden on vaikea tunkeutua. On muutettava tapaa ajatella ja elää, jotta voimme saada käyttöön ilon korkeammat värähtelyt. Mutta prosessin ei tarvitse olla vaikea tai tuskainen.

Olen alkanut vierastaan ajatusta itsensä kehittämisen tarpeesta olla yhtä via doloroosaa. Sitä voi tehdä myös täysin toisella tavalla. En enää usko ajatukseen, että pitää tonkia kaikki suolenpätkät läpi päästäkseen parempiin energioihin. Se on kovin 3Dmäinen tapa ajatella. Ei tuloksia ilman raadantaa. Pyh sanon minä.

Kyse on siitä, millaista todellisuutta päätämme luoda tässä hetkessä ja seuraavassa. Kaikki vaikeudet ja ikävät kokemukset ovat tapahtuneet jo, ne ovat aiemmissa todellisuuksissa toteutuneita asioita. Mutta tässä hetkessä meillä on niistä jäljellä enää muisto. Tarina, jonka kertomista itsellemme olemme päättäneet jatkaa ja siten antaa menneen vaikuttaa myös nykyhetkeen.

KULJETA ITSESI ILOON

Mikään ei kuitenkaan estä missä tahansa hetkessä jättämästä kaikkea aiempaa taakse. Lopettamaan mielen tarinan kertomisen ja pyrkimään linjautumaan korkeampiin värähtelyihin omilla ajatuksilla sekä teoilla.

Voit tehdä energeettisestä kohoamisesta leikin itsellesi. Se etenee tunnetila kerrallaan. Aloita positiivisista odotuksista. Odota aina parasta lopputulemaa, mikä se sitten ikinä onkaan. Ala tutustuttamaan mielesi optimismiin ja toiveikkuuteen. Ala fantasioimaan. Käytä mielikuvia ja lauseita kuten ”kuinkahan hyvältä tuntuisi xxx…”. Kun nämä on löydetty, alkaa esiintymään innostusta, paloa ja intohimoa joitakin sulle tärkeitä asioita kohtaan. Ruoki niitä intohimoja. Alat tuntemaan sisäisen voiman mahdin ja sieltä se sitten tulee. Jäädäkseen. Halleluujahhhhh. Pirskahteleva ilo ja vapauden tunne.

Iloa kohden,

Kaisa W Koskinen, Muutosvalmentaja