energia akatemia
 

ENERGIA-AKATEMIA

ENERGIAN KOHOTTAMISEN ja henkisen kasvun VERKKOVALMENNUSOHJELMA

***UUSIA JÄSENIÄ OTETAAN MUKAAN ELOKUUSSA***

 
 

Kiinnostaako korkeavärähteinen elämä?

Jätä alhaiset energeettiset taajuudet taaksesi ja liikahda Akatemian valmennusvideoiden avulla korkeammille energeettisille taajuuksille. Kun olemme alhaisilla energeettisillä taajuuksilla, tunnemme olevamme jumissa, rajoittuneita, tylsistyneitä ja vailla suuntaa. Luomme elämää, joka ei tunnu hyvältä.

Kun alat tekemään töitä oman energiasi kanssa, sun energeettinen taajuus alkaa nousemaan. Korkeampi energiataajuus tuo mukanaan iloa, inspiraatiota, flowta, asioiden sujumista ja elämän keveyttä. Tulet myös tietoiseksi siitä, millaisia kokemuksia haluat luoda omaan todellisuuteesi.

Akatemian materiaalit koostuvat kymmenistä videoista, viikoittaisesta live-valmennuksesta ja valmennusohjelmasta. Kaikki liittyy energiaan ja henkisen kasvun prosessiin. Opetan sulle Akatemiassa kaiken mitä tiedän energiasta, sen kohottamisesta, henkisen kasvun polusta ja mielen luomista metkuista.

 • Akatemian ovet ovat auki uusille jäsenille NYT rajoitetun ajan

 • Voit olla mukana Akatemiassa haluamasi ajan, ohjelma on kuukausimaksuinen (29€/kk)

 • Akatemiassa on useita bonusvideoita itsensä kehittämiseen ja henkiseen kasvuun, mm.

  • rahan energia

  • mielen hiljentäminen

  • itsensä rakastaminen

  • oman energian suojaus

 • Osallistu AkatemiaLIVEEN joka viikko ja saa tukea omassa FB-ryhmässä

  Energia-Akatemian ovet ovat auki muutaman kerran vuodessa. Kun olet kirjautunut Akatemiaan, saat valmennusmateriaalit heti käyttöösi ja voit aloittaa oman energian kohottamisen matkasi!

Aivan ihana tämä Energia-Akatemia! Niin iloista, selkeää ja rehellistä matskua.
— Heidi
 
energia akatemia 7

KUUKAUSIVALMENNUS

Energia-Akatemia auttaa sua kohoamaan energeettisesti. Saat valmennusta, tietoutta ja käytännön harjoituksia henkiseen kasvuun ja miten luot energeettisesti hyvältä tuntuvan elämän.

Valmennusteemat vaihtuvat kuukausittain ja pääset viemään kaiken oppimasi harjoitusten avulla omaan arkeen. Kuukausiteema sisältää valmennusvideot, workbookin ja tehtävät.

Luin ja kuuntelin noita ihmissuhdeasioita. Tuli siellä muutamassa kohdassa ahaa-elämys ja joistakin oikeastaan iso helpotus. Tosi hyvät videot!
— Ritva

energia+akatemia+7

ELÄ KOHOAVASSA ENERGIASSA

Elämme joko nousevan tai laskevan energian tilassa jokainen hetki. Sulla on kaikki valta ja vaikutusmahdollisuus siihen, kummassa haluat elää. Laskevan energian tila tuntuu jumiutumisena, ahdistuksena, pelkona, negatiivisina tapahtumina ja jopa masennuksena. Kohoavan energian tila sen sijaan tuottaa iloa, inspiraatiota, tyytyväisyyttä, rauhaa ja mahdollisuuksia.

Opetan Energia-Akatemiassa miten muutat laskevan energian nousevaksi ja miten pysyt nousevan energian pyörteessä.

Kaisa, täytyy sanoa, että sinä olet täällä pukenut sanoiksi ja muuten tuonut ikään kuin teoriaa sille, mitä itsekin olen kokenut.
— Tiina

yellowbook.JPG

BONUSVIDEOITA, LIVE VALMENNUSTA JA OMA FACEBOOK RYHMÄ

Energia-Akatemiasta löytyy bonusvideoita, mm.

 • Rahan energia

 • Meditointiopas

 • Itsensä rakastaminen

Lisäksi Akatemialla on oma suljettu Facebook-ryhmä tukena ja viikoittainen live-valmennus ryhmässä.

Mä tykkään hirveesti siitä, että asiat ja teemat ei oo sun videoissa irrallisia teemoja vaan ne toistuu ja limittyy uusien aiheiden kanssa. Kuten vaikka nouseva ja laskeva kierre. Juttu näyttäytyy kokonaisuutena, josta otetaan tarkasteluun yksi palanen kerrallaan. Se helpottaa tosi paljon omia oivalluksia.
— Tupu

Shiftaa itsesi lopullisesti pois alhaisilta toppahousutaajuuksilta kohti korkeavärähteistä elämää.

PALAUTTEITA KAISAN VALMENNUKSISTA:

Sulla on kiva tapa tuoda esille näitä energiajuttuja, jotta toppahousukin ymmärtää :) Tämä onkin alue, jossa on suunnattomasti rajattomia mahdollisuuksia työskennellä energioiden kanssa. Tässä miten ilmennät näitä, on maan pinnalle tuotua sopivasti juurevaa juttua, mutta luovuutta ja mielikuvitusta korostaen. Kiitos!
— Sari
Nyt vetää kiitollisuudesta koko kehon kippuralleen ja syvällä sydämen sisuksissa kaikuu Kiitos. Kaisa sinä pläjäytit minut liikkeelle tekemään muutosta, sait minut uskomaan universumiin, maailmankaikkeuteen sekä koko henkimaailmaan.
— Pekka
Voi että mä Kaisa tykkään susta ja sun jutuista! 🎯 Saan niistä niin paljon puhtia ja ajateltavaa itselleni, että hämmästyn joka kerta. Kiitos!
— Mira

kaisa w koskinen

Kaisa W Koskinen

Muutosvalmentaja, Ekonomi, Energia-Akatemian perustaja

 • Valmentanut ihmisiä yli 10 vuotta finanssi-alalla, sittemmin NLP valmentajana ja tänä päivänä henkisen kasvun muutosvalmentajana

 • Kulkenut henkisen kasvun polun ilottomuudesta ja sisäisestä tyhjyydestä täyttymykseen, merkitykseen ja iloon

 • Asuu Tampereella koiransa Wilhon kanssa

 • Puhuu henkisistä asioista ja energiasta selkeästi, suoraan ja totuudellisesti

 • Käy mummojen kanssa vesijumpassa ja joogaa

 • Elämäntehtävänä on auttaa kanssakulkijoita nostamaan omaa energeettistä värähtelytaajuuttaan ja luomaan hyvältä tuntuva elämä

 • Tärkeimmät arvot vapaus, rehellisyys, runsaus ja ilo

 • Puhuu paljon ja mansen murteella.