Energiakivistä tehtyjä koruja, joissa on ihanat vibat.

Valitse intuitiivisesti sinua puoleensa vetävä koru, silloin siinä olevat kivet tukevat sinua parhaiten energeettisesti.  Tutustu korun ominaisuuksiin ja millaisia asioita se tukee. Siten löydät itsellesi täydellisen energiakivikorun.

Teen pääsääntöisesti korut itse (rannekorut ja malat), omasi voit tilata verkkokaupastani.

Iloa, KaisaAGAATTI TIKARI (musta)

Suojaava ja tähän hetkeen mieltä tuova kivi. Rauhottaa ja antaa voimaa kulkea suuntaan, joka on itselle oikea. Auttaa säilyttämään rauhan, vaikka elämä stressaa. Antaa tukea käytännöllisten päätösten tekemiselle ja jeesaa särkynyttä sydäntä paranemaan. Yhtenä erityisenä vaikutusalueena on niska- ja hartiaseutu, jota muiden jänteiden ohella agaatti rentouttaa.

VUORIKIDE TIKARI (läpinäkyvä)

Ajatuksia kirkastava, selkeyttä lisäävä, negatiiviselta energialta suojaava vuorikide on läpinäkyvästä olemuksestaan huolimatta voimakas kivi. Se raivaa tieltään kaikkea mikä ei ole totuudellista ja tuo suojassa olemisen tunteen. Se värähtelee myös voimaa toteuttaa itseään ja olla rehellinen itselle sekä sitä kautta muille.

JADE TIKARI (valkoinen)

Valkoisen jaden sanotaan rauhoittavan ja parantavan. Se puhdistaa sydämen energioita ja buustaa rakkauden ilmentämistä elämässä. Kivi vahvistaa ystävyyttä ja ihmissuhteita. Se tukee yhteyttä korkeampiin energioihin, haasteiden ylittämistä ja henkistä kasvua. Jadea on pidetty yli 6000 vuotta onnen ja vaurauden kivenä.

RUUSUKVARTSI TIKARI (vaaleanpunainen)

Rakkauden värähtely ja energia on jo meissä, jota ruusukvartsi vahvistaa. Se avaa sydäntämme ja tuo lempeyttä sekä myötätuntoa. Se on rakkaudellinen kivi, joka hellii energiajärjestelmääsi ja tuo pehmeyttä olemukseen. Kuka ei haluaisi elää sydän auki ja kokea rakkautta itseä ja muita kohtaan syvemmin?

Tikari roikkuu aidossa hopeaketjussa ja sen pituus niskasta on 37cm. Hopeaketju kuuluu hintaan.


SELKEYS #karmakivikoru

Mielen kirkkautta, pehmeyttä, levollisuutta ja samalla sisäistä voimaa esiin tuovia viboja. Lisäksi suojaa negatiiviselta energialta ja antaa voimaa selkeyttämällä ajatuksia.

Kivinä vuorikide, howlite ja snowflake.

38€ sis. alv 24% ja postikulut.

VOIMA #karmakivikoru

Suojaa, neutralisoi negatiivista energiaa, poistaa tietokonesäteilyä, puhdistaa kantajansa energiakenttää ja tuo alitajunnan viisautta tietoisuuteen.

Kivinä vuorikide, ruusukvartsi ja lumihiutale.

38€ sis. alv 24% ja postikulut.


minimoonstone_karmakivikoru

MINIMOONSTONE

Moonstone on voimakas kivi, joka pitäisi olla joka naisella! Se tukee feminiinistä energiaa, voimistaa ja tukee naiseutta. Kivi tunnetaan kautta aikojen tasapainottavista ominaisuuksistaan, intuition voimistamisesta, rakkaudellisen energian avaamisesta ja uusien alkujen tukemisesta.

Lisäksi moonstonea pidetään onnenkivenä niin rakkauteen kuin bisneksiin. 925 hopeaa oleva, pitkä ketju 38cm niskasta rintakehään (yht 76cm). Riipuksen pituus n.2cm. Kivi tulee minulle valmiiksi upotettuna.rannekoru

ENERGIA RANNEKORUT #KARMAKIVIKORU

Hanki yksi, kaksi tai ranne täyteen! Voit yhdistellä haluamiasi energioita ja värejä.

Valkoinen rannekoru on howlite kiveä, joka värähtelee levollisuutta, rauhaa ja lempeyttä.

Musta on snowflake, joka poistaa negatiivista energiaa ja auttaa ajatuksen kirkkaudessa.

Vaaleanpunainen on ruusukvartsia, joka on sydämen ja rakkauden energian kivi. Se tuo helliviä, hoivaavia energioita ja avaa sydäntä.

Kirkas on vuorikidettä, joka antaa suojaa negatiivisia energioita vastaan ja kirkastaa ajattelua.

sisäinen vapaus_karmakivikoru

Onyx tunnetaan keskittymistä, suojaa ja maadoittumista tukevista ominaisuuksistaan. Se auttaa päästämään irti menneisyyden painolasteista sekä olemaan kirkkaalla ja tasapainoisella mielellä päätöksenteossa. Se tukee linjautumista todelliseen itseesi, joka ei ole negatiivinen eikä arvosteleva. Onyx suojaa, tasapainottaa ja tukee uusia alkuja. Se luo sisäistä vapauden tilaa.

sisainen rauha rannekoru

Valkoinen howlite kivi on rauhoittava niin ajatuksille kuin tunteille. Se on erinomainen stressinpoistokivi ja tasoittaa mm. vihan tuntoja. Se värähtelee myös avautumista korkeammille energiataajuuksille ja tuo levollisuutta kantajansa energiakenttään.

sydamen rannekoru

Ruusukvartsi on sydämen kivi. Se avaa rakkaudelliselle värähtelylle ja toimii sydämen energioiden apurina. Sydän auki elämä tuntuu erilaiselta, sillä olemme tottuneet elämään päästä käsin.

Ruusukvartsi aukaisee sydänchakraa ja on missä tahansa elämäntilanteessa ihanan lempeän rakkaudellinen kivi.

aurinkoenergia_karmakivikoru

Aurinkokivi tunnetaan vapautta, voimauttamista ja itsenäisyyttä tukevista ominaisuuksistaan. Sen sanotaan antavan voimaa toteuttaa omia unelmia ja olla juuri sellainen kuin on. Se on myös sisäisen ja ulkoisen johtajuuden kivi, energisoiden kuin aurinko elämän haasteissa. Sitä pidetään ilon kivenä, koska se säteilee useita eri valon taajuuksia. Hyvä tuki stressiin ja optimismin tukemiseen.

oma voima rannekoru

Lumihiutale eli snowflake suojaa energiakenttää negatiiviselta energialta ja kirkastaa ajatuksia. Se on voimallinen kivi, joka auttaa raivaamaan tieltä pois kaikkia elämän tuomia esteitä. Negatiivista ajattelua ja muiden negatiivista energiaa on helpompi torjua tämän kiven tuella.

mielen kirkkaus

Mielen kirkkautta, suojaa negatiivisilta energioilta ja totuuteen linjautumista tukeva kivi. Vuorikide on läpinäkyvyydestään huolimatta yksi voimakkaimmista kivistä. Se sopii vahvistamaan, voimistamaan, kirkastamaan ja tukemaan omaa prosessia.


Aivan uskomattoman kaunis koru, tuhannesti kiitos sinulle! Kaunista syksyä!
— Sari
Koru tuli tänään on ja on tooosi ihana!
— Irene
Kiitos, kiitos, kiitos! Ihanat korut ja kyyneleet silmiin nostavat värähtelyt tulivat perille. Olen oikeastaan ihan sanaton. KIITOS.
— Sari

#karmakivikoru


lumihiutale mala_karmakivikoru

LUMIHIUTALE MALA

Tämä pitkä kaulakorumala on tehty snowflake kivistä, jotka ovat yksi vanhimpia ihmisten käyttämiä energiakiviä. Se auttaa tunnistamaan omia negatiivisia ajatusmalleja ja vapautumaan niistä. Se tuo suojaa muiden negatiiviselta energialta. Saat tukea surua tuottaviin ajatuksiin ja pääset kohtaamaan itsesi syvemmästä kohdasta käsin. Snowflake on rauhoittava ja tyynnyttävä kivi.

Tupsu on puuvillaa. Korun pituus on 58cm niskasta rintamukseen (pitkä mala). Koruun on lisäksi kanavoitu VortexHealing® energiaa, jotta se tukee kantajaansa parhaalla tavalla.

howlite mala_karmakivikoru

HOWLITE MALA

Tämä pitkä kaulakorumala on tehty howlite kivistä, joka on tunnettu mieltä rauhoittavista ominaisuuksistaan. Howlitea pidetään tietoisuuden kivenä, se raivaa esteitä totuudellisuudelta. Se rauhoittaa stressissä ja kiireessä, auttaa hiljentämään ajatusvirtaa ja tukee keskittymistä. Kivi on erinomainen tuki inspiraatiota ja motivaatiota etsiville.

Tupsu on puuvillaa. Korun pituus on 58cm niskasta rintamukseen (pitkä mala). Koruun on lisäksi kanavoitu VortexHealing® energiaa, jotta se tukee kantajaansa parhaalla tavalla.KARMAKIVIKORUJEN VALMISTUS JA TILAUS

Teen kivihelmikorut rakkaudella käsityönä. Tilauksen jälkeen valmistan korun ja postitan sen sinulle pikimmiten, noin 5-14 päivän sisällä. Rannekoruissa on säätöketju, joka varmistaa korun sopivan eri kokoisiin ranteisiin.

Voit lisäksi mainita koruun liittyvästä pituudesta (esim. leveä/kapea ranne) tai muista toiveista tehdessäsi tilausta verkkokaupassa, jolloin osaan ottaa asian huomioon valmistaessani koruasi.

Teen koruja myös intuitiivisesti tilauksesta, ole rohkeasti yhteydessä kun haluat räätälöidyn korun itsellesi tai ystävälle.

kaisa[@]kaisawkoskinen.fi