eteeriset öljyt laventeli

YOUNG LIVING ETEERISET ÖLJYT

Eteerisiä öljyjä on käytetty tuhansia vuosia niin kosmeettisiin, fyysisiin kuin energeettisiin tarkoituksiin. Öljyjen avulla ihminen saa omaan energiakenttäänsä luonnon eri kasvien energeettisen taajuuden, joka toimii hyvinvointia tukevasti. Young Living on ollut eturintamassa neljännesvuosisadan tuomassa tätä ikivanhaa perinnettä nykypäivän käyttäjille. Eteeriset öljyt ovat loistava tuki niin henkiseen, fyysiseen kuin energeettiseen hyvinvointiin.

Voit tutustua öljyihin laajemmin osoitteessa www.youngliving.com

öljyinspiraatio_2
öljyinspiraatio_1

MITÄ ETEERISET ÖLJYT OVAT

Eteeriset öljyt ovat voimakkain osa kasvia. Ne tislataan, kylmäpuristetaan tai juoksutetaan pensaista, kukista, puista, juurista, siemenistä, hedelmistä, lehdistä tai kuoresta. Eteeriset öljyt ovat kasvien elinehto, ne suojaavat kasvia, auttavat niitä sopeutumaan ympäristöönsä ja kasvamaan. Kun haistat kasvista jotain, se on eteerinen öljy mikä siinä tuoksuu.

Young Livingin eteeriset öljyt ovat maailmanluokan öljyjä. Kasvit istutetaan käsin, kasvatetaan ilman kemikaaleja ja torjunta-aineita. Niitä kastellaan vain luonnonvedellä. Kasvit kerätään silloin, kun ne ovat parhaimmillaan. Ne voidaan jättää jopa vuodeksi pellon reunaan lepäämään ennen tislausta. Viljelyssä noudatetaan tiukkoja Seed-To-Seal vaatimuksia, jotka varmistavat kasvien luonnonmukaisen kasvatuksen, keräämisen ja öljyjen valmistamisen.

Höyrytislaus tapahtuu alhaisessa lämpötilassa lempeästi, jolloin eteerinen öljy irtautuu kasvista säilyttäen terapeuttisen tason vaikutuksensa. Korkealuokkaista öljyä tarvitsee vain muutaman tipan lisäämään omaa hyvinvointia.

Öljyjä voi käyttää joko suoraan iholle, joskin osaa öljyistä tulee laimentaa voimakkaan vaikutuksensa vuoksi. Eteerisiä öljyjä voi hengittää diffuuserin avulla, jolloin ne tulevat elimistön käyttöön 3 sekunnissa. Joitakin öljyjä voi myös käyttää sisäisesti. Öljyjen käyttöä tulee opetella ja tietää mitä tekee, joten älä omin päin ala käyttämään öljyjä miten sattuu.

Öljyinspiraatio neuvoo ja tukee eteeristen öljyjen käytössä. Öljyinspiraatio on yhteisö, jossa neuvomme ja autamme öljyilystä kiinnostuneita käyttämään öljyjä turvallisesti ja omaa hyvinvointia tukevasti. Löydät meidät Facebookista.

OLJYINSPIRAATIO.png

Liity Öljyinspiraation maililistalle

  • Saat kerran kuussa vinkkejä miten käyttää öljyjä omassa arjessa

  • Olet osa yhteisöä, joka haluaa voida henkisesti, fyysisesti ja energeettisesti paremmin

  • Öljyinspiraation perustajat Riina Kylätasku ja Kaisa W Koskinen auttavat ja tukevat öljyelämäntavassa


pullot.JPG

ERILAISET ÖLJYT

Jokainen öljy on luotu palvelemaan tarkoitusta eli tukemaan hyvinvointia. Young Living tarjoaa valmiita kemikaalittomia vaihtoehtoja puhtaaseen elämäntyyliin öljyjen lisäksi lisäravinteina, kodin tuotteina ja erilaisina kauneus- ja hygieniatuotteina.

Kaikki Young Livingin tuotteet pohjautuvat eteerisiin öljyihin ja niiden tukeviin ominaisuuksiin kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa.

Tilatessasi Öljyinspiraation kautta Young Livingin öljyjä, saat käyttöösi asiantuntemuksemme ja tukemme öljyjen käyttöön. Opit miten hyödyt eri öljyistä ja miten ne voivat tukea juuri sinua parhaiten.

Laita viestiä kaisa(at)kaisawkoskinen.fi, niin avataan sulle Young Living tili. Sieltä pääset itse tilaamaan mitä haluat ja saat aina -24% hinnoista.

Young Living elämäntapa sisältää myös mahdollisuuden saada kuukausituloa itsellesi, kerron sulle bisnesmahdollisuudesta mielelläni lisää.

starttisetti.jpg

ALOITUSPAKKAUS

Paras ja kustannustehokkain tapa alkaa tutustumaan öljyihin ja niiden käyttöön on Premium Starter Kit aloituspakkaus Dewdrop diffuuserilla.

Saat 12 öljyä, joita voi käyttää 10 000 eri tavalla oman hyvinvoinnin tukemiseen. Pakkaukseen kuuluu diffuuseri, jolla putputat kotisi ihanan tuoksuiseksi ja hyödyt öljyjen terapeuttisista vaikutuksista.

Lisäksi saat Öljyoppaan Öljyinspiraation kautta tilatessasi, josta opit miten käytät öljyjä monipuolisesti. Aloituspakkauksen hinta on 175,77€ ja se maksetaan luottokortilla tai Paypalilla.

Laita viestiä kaisa(at)kaisawkoskinen.fi ja kerron lisää. Voit myös mailaa mulle nimesi, osoitteen ja sähköpostin, niin avaan sulle oman Young Living tilin. Sieltä voit tilata mitä haluat aina -24% hinnoilla kotiovelle kannettuna. Se ei velvoita sinua jatkossa mihinkään, voit tilata kerran tai joka kuukausi, jos haluat.