Ymmärrän nyt ensimmäistä kertaa oikeasti, mitä tarkoittaa onni tulee sisimmästä.

Valmennuksen varatessani osasin odottaa vain, että tulen oppimaan "jotain uusia, hyviä juttuja", joilla voin hallita elämääni paremmin.  Heti alusta sain ilokseni todeta, että tapaamiset Kaisan kanssa olivat syväluotaavia, haastavia ja täynnä oivaltamisen hetkiä. Tämä oli paljon enemmän kuin mitä niiltä odotin!  Tapaamisissa aloitettua prosessia oli luonteva pitää käynnissä arkipäivän hetkissä, joissa sain testata oppimiani menetelmiä kuten esim. stressinhallinta-työkaluja. Minulle valmennuksen suurin anti oli kuitenkin se, että uskallan nyt rohkeasti ja rakastavasti kohdata sisimpäni, kuunnella itseäni.  Tämän myötä viihdyn hyvin omissa nahoissani ja suhtaudun luottavaisesti tulevaisuuteen. Ymmärrän nyt ensimmäistä kertaa oikeasti mitä tarkoittaa sanonta "Onni tulee sisimmästä".

— Marjo

Valmennus on parantanut elämänlaatuani hyvin lyhyessä ajassa elämän kaikilla saroilla."

Tyhjentävää listaa saamistani oivalluksista ei ole mahdollista laatia, sillä valmennus on parantanut elämänlaatuani hyvin lyhyessä ajassa elämän kaikilla saroilla. Ihania asioita on tapahtunut ja jokainen päivä on yhtäkkiä täynnä ihmeitä ja mahdollisuuksia, ja ennen kaikkea positiivista uskoa ja luottoa itseeni ja elämään. Uskomattominta on se, että muutos heijastuu ja näkyy myös läheisissä ympärilläni! Kaisa muutti käsitykseni monista asioista ja tunnen suurta kiitollisuutta Kaisaa kohtaan. Toivon, että vielä monet muut löytävät Kaisan luokse ja ottavat vastuun parhaan mahdollisen elämänsä elämisestä. Kiitos Kaisa!

— Riikka


 
"Mielen hiljentämisen avulla olen löytänyt palan rauhaa keskellä kiireisiä ruuhkavuosia. Hallitsen paremmin ajatuksiani, tunteitani, enkä päästä itseäni stressin pyörteisiin niin helpolla. Päivittäinen rauhoittuminen on lisännyt sekä omaa että koko perheen hyvinvointia, kun äidillä ei pinna kiristy niin helpolla. Kiitos Kaisa hyvästä ohjauksesta tällä tiellä."

— Taru meditaatio-ohjauksesta

 
 

“Olen toteuttanut saamiani neuvoja.”

Tykkäsin tosi paljon Kaisan esityksestä hänestä suorastaan huokui positiivisuus ja hänen metodinsa mitä siellä teimme upposi minuun hyvin ja olen toteuttanut saamia neuvoja häneltä.

— Yritysvalmennuksen osallistuja

“Huikeeta settiä!”

Kiitos vielä eilisestä valmennuksesta. Huikeeta settiä! Lähti vuosi 2014 hienosti käyntiin.

— Juuso

 

 

Lämpimästi tervetuloa - itseesi.