Kaisa W Koskinen

MAHTAVAA ET OOT TÄÄLLÄ!

Olen Kaisa Koskinen, oma muutosvalmentajasi. Valmennan vapautumaan rajoittavista uskomuksista ja voimaan energeettisesti hyvin. Kun olet valmis sisäiseen ja ulkoiseen muutokseen, olet tullut oikeaan paikkaan.

Kutsun meidän 3D:ssä elävää versiota toppahousuksi, joka elää erillisyydestä ja mielen harhasta käsin. Se ei tajua, että se on ikuinen tietoisuus ihmiskehossa. Sillä ei ole mitään muita rajoitteita, kuin mitä se itse itselleen asettaa.

Uskon meidän kaikkien olevan universumin vapaita agentteja, jotka ovat tulleet tänne eksplooraamaan elämän mahdollisuuksia. Meidän tärkein tehtävä tämän inkarnaation aikana on laajentua energeettisesti.

Se ei onnistu, jos elämme pienesti, emme usko itseemme ja annamme uskomusten rajoittaa omaa luomistarinaamme. Kaikki voivat luoda itselleen haluamansa elämän, joka sisältää iloa, inspiraatiota ja hyvän fiiliksen.

Kun haluat päästää irti toppahousuilusta, liity joukkoon ja anna sisäisen valosi loistaa kuin aurinko. Autan sua, tuen ja herättelen elämään ilosta sekä inspiraatiosta käsin. Valmennan livenä, verkossa ja teen energiahoitoja.

Pääset hienosti alkuun ilmaisella Energeettisen Hyvinvoinnin Oppaalla, jossa jaan 12 parasta tapaa kohottaa omaa energiaa.


muutosvalmennus.png

MUUTOSVALMENNUS

Elämä junnaa. Muutoksia ei tapahdu, vaikka niitä kaipaat. Tunnet sisälläsi kuplivan muutosenergian, muttet tiedä miten valjastaisit sen. Olet kokeillut joitain juttuja, mutta ne eivät ole toimineet.

Haluat muutosta. Haluat kokea iloa ja hyvää fiilistä päivittäin. Haluat elämän olevan kivaa ja inspiroivaa. Olet kyllästynyt pyörimään samaa ympyrää. Olet valmis uudistamaan arjen ja jumittavat ajatukset.

Ymmärrän. Muutoksen läpiviemiseen ei riitä pelkät suunnitelmat. Pitää alkaa myös tekemään asioita uusilla tavoilla. Energeettisesti linjautuneesta ja oikeasta kohdasta käsin sisälläsi. Siinä autan sinua.

Muutosenergia valmennuksessa keskustelemme puhelimitse 3 viikon ajan kerran viikossa tunnin (3 x 1h puhelu) ja saat lisäksi tunnin mittaisen VortexHealing hoidon ydinhaasteeseesi tässä hetkessä.

Muutosvalmennuksen hinta on 335€ ja sen voi maksaa 2 erässä.

Miten ilmoittaudut mukaan:

 1. Lähetä mailia kaisa(at)kaisawkoskinen.fi, vastaan 24h kuluessa

 2. Sovimme yhdessä sopivan aloitusajankohdan

 3. Valmennus alkaa ja olet lähempänä tavoitettasi.


minivalmennus

MINIVALMENNUS

Sulla on jokin yksittäinen haaste, jota olet pyrkinyt ratkaisemaan siinä toistaiseksi onnistumatta. Ehkä olet kokeillut erilaisia asioita, jotka eivät ole ratkaisseet tilannetta. Tarvitset erilaista näkemystä ja neuvoa.

Olen ongelman ratkaisun ammattilainen ja autan sua muuttamaan ajatus- ja toimintatapoja. Tunnin valmennuksen ja yhden energiahoitokerran avulla saat oivalluksia ja käytännön neuvoja, miten selätät kyseisen haasteen pysyvästi.

Minivalmennuksen hinta on 135€.

Miten ilmoittaudut mukaan tai kysyt lisätietoja:

 • Laita mailia kaisa(at)kaisawkoskinen.fi

 • Sovitaan yhteinen aika puhelinvalmennukselle

 • Valmennan sua tunnin ja sen jälkeen sovitaan aika energiahoidolle

 • Vastaanotat energiahoidon kotisi rauhassa ja aihe työstyy myös energeettisesti.


Kopio mallista Kopio mallista Kopio mallista Kopio mallista Voimaannu copy 2.png

MUUTOSPÄIVÄ KAISAN kanssa

Haluatko ISOA shiftiä niin energeettisesti kuin ajatustasolla? Tule päiväksi mun seuraan! Autan sua yhdessä päivässä liikuttaan tietoisuuttasi täysin uuteen kohtaan, räjäytän mielen rajoitukset ja saat energeettisen muutoksen mun dynaamisesta kentästä itsellesi.

 • Tämä on merkittävää ajatus- ja energiamuutosta haluavalle sopiva valmennuspäivä. Mun seurassa ei voi paeta itseään, nojautua vanhentuneisiin uskomuksiin eikä leikkiä pientä. Tuen sua muuttamaan elämäsi suuntaa, autan tekemään konkreettiset suunnitelmat ja mielentasoiset muutokset.

 • Valmennus toteutetaan Tampereella yhden päivän aikana, yhteensä 8h valmennusta putkeen. Olen käytettävissä ja tukenasi päivän jälkeen seuraavan kuukauden viestein ja sähköpostilla.

 • Hinta 550€

 • Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisää kaisa(at)kaisawkoskinen.fi

  • Katsotaan olemmeko sopiva match

  • Sovitaan päivän toteutusajankohta Tampereelle

  • Tavataan livenä ja vietetään isojen muutosten päivä yhdessä!MITÄ ASIAKKAAT OVAT OLLEET MIELTÄ:

Kiitos Kaisa ! Olen niin tyytyväinen ja innoissani, että lähdin mukaan valmennukseesi. Olin vuosien saatossa unohtanut pitää huolta omasta hyvinvoinnista ja omista tarpeista. Sun kanssa käydyistä mahtavista keskusteluista ja kotitehtävistä sain tarvittavaa potkua takapuoleen ja eväitä miten pidän jatkossa paremmin huolta itsestä ja hyvinvoinnistani.
— Tiina
Nyt taas vetää kiitollisuudesta koko kehon kippuralleen ja syvällä sydämen sisuksissa kaikuu kiitos.
Kaisa, sinä pläjäytit minut liikkeelle tekemään muutosta, sinä sait minut uskomaan universiumiin, maailmankaikkeuteen ja Jumalaan, sekä koko henkimaailmaan.

Kaisa, syvältäni sisältäni haluan sanoa kiitos! Olet Rakas, Olet Paras!
— Pekka
Voi että mä Kaisa tykkään susta ja sun jutuista! 🎯 Saan niistä niin paljon puhtia ja ajateltaa itselleni, että hämmästyn joka kerta. Kiitos!
— Mira
“Kell onni on, se onnen kätkekööt” – tätä hokemaa me suomalaiset olemme saaneet kuulla lapsesta asti. Siksikö, että se herättää kateutta vai siksi, että se herättää myötähäpeää niissä, jotka onnellisen ihmisen kohtaavat? Ei ihme, että nykyään ei kuule muuta kuin valitusta, vaikka tosi asiassa asiat olisivatkin ihan hyvin. Eikö olisikin ihanaa, jos vaikka metrossa matkustaessamme näyttäisimme onnellisilta ja ottaisimme kontaktia kanssa matkustajiin ilman, että toinen ajattelee “mitä toi tossa oikein kyttää..”?

Olen ikuinen optimisti, “aina ilona” ja paljon muuta, tosin tämän kulunneen vuoden aikana alkoi tuntua siltä, että olen vain varjo entisestäni. Asioita tuli ja meni kiihtyvällä vauhdilla, ajanhallinta hukassa ja mieli oli levoton – pitää päästä jonnekin pois ihan muihin ympyröihin ja heti. Nämä ajatukset päässäni eräänä päivänä klikkasin työnantajan sivujen kautta linkkiä mielessä LIDL mainoksen perheenisä, että “mitähän tämä nyt sitten muka on..”. Linkin päästä löytyi Kaisa W Koskinen.

Luettuani pari riviä etusivulta päätin, että tätä on saatava lisää ja heti. Olin yhteydessä saman tien Kaisaan ja niin matka kohti parempaa ja onnellisempaa minääni alkoi 6 vkon henkilökohtaisella valmennuksella. Tämän matkan aikana Kaisan opastuksella vauhtini hidastui ja aloin katsoa ympäristöäni tiedostaen. Kuuntelen intuitiotani ja luotan myös sen tuomaan viestiin – päivittäisissä askareissani ja ehdottomasti myös työssäni. Valmennuksessa sain eväät kiitollisuuteen ja myös olemaan kiitollinen monista päivän aikana koetuista asioista, niistä ihan pienistäkin ja huomaan, että kiitollisuus saa minut aina hymyilemään, ehkä myös säteilemään…. Ja se on myös alkanut antamaan takaisin. Parin viikon aikana unelmat ovat selkeytyneet, ikään kuin loksahtaneet paikoilleen ja osa unelmista on myös toteutunut! Iso kiitos Kaisalle tästä valmennuksesta ja sen antamista tilaisuuksista parantaa oman elämän laatua (päättämällä siitä itse).

Suosittelen tätä kokonaisvaltaista, minän vapauttavaa ja onnellisuutta lisäävää valmennusta ihan kaikille (ja jos olisin työnantaja tämä olisi firman koulutuslistalla prior I)
— Jaana