Mikä on elämäntehtäväsi

elämäntehtävä energia sielunpolku työ ydinenergia Aug 16, 2024

MITÄ TULIT TEKEMÄÄN IHMISYYDESSÄ 

Tietoisuuden laajentuessa alkaa sisäinen kysely oman elämän merkityksellisyydestä. Jokainen meistä haluaa ymmärtää itseään syvemmin ja löytää oman inkarnaation merkityksen. Miksi tulin, mitä tekemään ja miten toteutan tehtävääni optimaalisella tavalla. 

Aiemmissa taajuuksissa on tehty asioita, jotka ovat pitäneet selviytymispelon aisoissa. Käydään töissä jotta pystytään maksamaan laskut, tehdään automaatio ohjauksella asioita ja eletään ulkoisten olettamusten mukaisesti.  

Kunnes se pikku hiljaa alkaa tuntumaan todella pahalta ja on alettava selvittämään paremmalta tuntuvaa tapaa elää. Et tullut vain selviytymään, vaan laajentumaan. Pelko selviytymisestä ei olekaan yhtäkkiä enää suurin sisäinen ajuri, vaan pelko hukkaan menevästä elämästä.  

SULLA ON SUUREMPI MERKITYS KUIN ARVAATKAAN 

Kaikki meistä on tullut tälle planeetalle jostain muualta. Kotisi on jollakin toisella planeetalla tai tähdellä. Osa meistä on ollut mukana inkarnaatiokierrossa kymmeniä tuhansia elämiä Maassa, toiset tuhansia ja osa vain muutamia.  

Elämien määrällä tällä planeetalla ei sinänsä ole merkitystä, vaan sillä miten on käyttänyt nämä elämät. Ovatko ne laajentaneet kokemuksillaan tuomaan ykseyden erillisyyteen vai onko jäänyt sama levy pyörimään.  

Kaikki uuden ajan ihmiset ovat tulleet auttamaan ihmiskuntaa liikahtamaan uuteen kohtaan ulos selviytymistietoisuudesta. On aika kokea jotain aivan uutta tällä planeetalla, jossa toiminnan motiivina ei olekaan pelko, vaan rakkaus. Sitä tulit energeettisesti tukemaan, omalla uniikilla tavallasi kuten Sielunpolku sessioissa on tullut ilmi.  

Olet jo aktivoinut rakkausälykkyyden itsessäsi alkamalla tuntemaan, jolloin olet koko ajan oman korkeimpasi, tietoisuutesi ohjauksessa. Seuraava pelottavalta tuntuva askel on seurata sisäistä ohjausta mitä korkeimmaltasi saat.  

ELÄMÄNTEHTÄVÄ  

Moni luulee oman elämäntehtävän olevan joku tietty ammatti. Jotkut sielut ovat valinneet tietyn ammatin tärkeäksi osaksi sielunsuunnitelmaansa, mutta useammin on kyse valinnasta.  

Tietoisuus ohjaa itseä inspiroivien asioiden äärelle ja siihen liittyen ihminen valitsee jonkin ammatin. Ja tässä ammatissa hän luontaisesti toteuttaa myös elämäntehtäväänsä eli jakaa energiaansa.  

Nimittäin kyse ei niinkään ole siitä mitä teet, vaan miten teet. Miltä se tuntuu, inspiroiko ja kiinnostaako se, tunnetko voivasi kasvaa ja laajentua sen kautta. Kun nämä eivät täyty, ihminen kokee tylsyyttä, ahdistusta ja jopa masentuneisuutta työstään.  

Negatiiviset tunteet toimivat signaaleina omalta korkeimmalta, että tässä ei ole sinulle enää mitään uutta koettavaa. Se kannustaa lähtemään tutkimaan mikä voisi taas saada inspiraation pilkahduksen silmiisi ja kannustaa alkaa tekemään jotain hyvältä tuntuvaa.  

TEHTÄVÄSI ON ENERGEETTINEN 

Elämäntehtävä ei ole tietty ammatti, vaan se on energia mitä tulit jakamaan ihmisten kanssa. Sun energialla on tausta ja se liittyy kotiplaneettaasi. Kaikki kotiplaneetallasi värähtelevät tiettyä taajuutta, joka on oma ydinenergiasi. Tämä ydinenergia on se, mitä tulit tälle planeetalle tuomaan.  

Jokaisella on erilainen ydinenergia, sillä olemme kotoisin hyvin laajasti eri paikoista ympäri galakseja. Voidaan ajatella kaikkien ytimen olevan ykseydestä, mutta jokaisella meistä on oma maustesekoitus muodostunut galaktisen matkan varrella. Ja tätä kutsun ydinenergiaksi, sun uniikiksi taajuudeksi, jota jaat ihmisyydessä muille.  

Joten tärkeintä ei ole keksiä tiettyä ammattia, vaan tehdä jotain mikä tuntuu hyvältä. Sitä tekemällä jaat luontaisesti sun energiaa sitä tarvitseville ja samalla saat kokemuksen elämän merkityksellisyydestä. Se on kuin sisäinen kutsu, jota toteutat joka päivä ja kutsun toteutus saa olon hyväksi sekä merkitykselliseksi.  

ONKO SISÄINEN KUTSUSI TOIMIA PALVELUYRITTÄJÄNÄ 

Maailma tarvitsee yrittäjiä, jotka tekevät työtä sydämestä käsin palvellen. Sulla on uniikkia osaamista, lahjoja ja energiaa jaettavaksi. Haluaisit saada ne ihmisten saataville, muttet tiedä miten. Autan rakentamaan tietoisen, energeettisesti linjautuneen, selkeän ja kannattavan liiketoiminnan 6kk pienryhmävalmennuksessa. Valmennus alkaa NYT elokuussa ja vielä on muutama paikka jäljellä❣️ 

Haluat luoda liiketoiminnan, jossa saat toteuttaa sydämesi paloa ja elättää itsesi omalla liiketoiminnalla. Olet valmis käärimään hihat, luomaan ideat todeksi ja tekemään työtä ilolla sekä rakkaudella. Silloin Tietoinen Bisnesvalmennus on sulle.  

Ilmoittautuminen päättyy su 18.8., vielä ehdit mukaan (2 paikkaa jäljellä)❣️ Lue lisää valmennuksesta täällä >> 

Sielunpolku (Zoomissa 90min)

Selvitä galaktinen taustasi ja miksi tulit ihmisyyteen. Mitä on oma ydinenergiasi ja miten autat niin itseä, kuin muita omalla energiallasi. Ymmärrä omaa dharmaasi, elämäntehtävääsi. 

Tutustu Sielunpolkuun >>