Mitä on oma ydinenergia

energia energiahoito oma ydinenergia ydinenergia Jul 30, 2024
ydinenergia, oma ydinenergia, energia, energiahoito, energiahoitaminen

Meistä jokaisella on oma uniikki energiataajuus ytimessämme. Sitä ei ole kelläkään toisella luomakunnassa täysin samanlaisena, vaan se on sun oma supertaajuus. Sen alkuperä on tietysti ykseydestä, mutta se on vahvassa linkissä laadultaan kotiplaneettaasi. Sinne mistä olet aloittanut inkarnaatiokierron universumissa. Kaikilla kotiplaneetallasi on samankaltainen ydinenergia.

Ydinenergian idea on tuoda tiettyä taajuutta ihmiskuntaan tietoisuuden evoluution edistämiseksi. Voi olla, että ytimesi taajuus edistää rauhaa, rakkautta, laajentumista, rohkeutta, yhteyttä... Se voi olla mitä tahansa. Siksi tulit, levittämään tai ankkkuroimaan tuota tiettyä taajuutta kaikkeuteen. Sielunpolku sessiossa selviää mistä planeetalta tulit, mikä on ydinenergiasi laatu ja mitä se tekee. 

Tämä ydinvärähde, ydinenergian taajuus on sellainen, joka välittyy susta koko ajan. Kaikki ihmiset kenen kanssa olet tekemisissä tuntevat sen seurassasi, tiedostaen tai tiedostamattaan. Tiedät miltä sun elämän ihmiset tuntuu, sää tunnut heille myös ihan uniikilta energeettisesti❣️ 

YTIMESSÄSI OLEVA TURVASATAMA 

Oma ydinenergia toimii sisäisenä turvasatamana. Siihen kirjautuminen tuo tunteen kuulumisesta, kodista, luottamuksen tilasta ja rakkaudessa kellumisesta. Se on kuin tila, jossa ei ole mitään ja samalla siinä on kaikki!  

Se on luonnollisin energia mitä tunnet ja olet niin tottunut omaan energiaasi, ettei sitä arjessa edes huomaa. Ydinenergiaan voi kuitenkin kirjautua myös tietoisesti, jolloin pääset aistimaan sitä. Siihen kirjautumalla voit muuttaa mitä tahansa energeettisessä kokonaisuudessasi, tehdä itsehoitoa ja kokea ykseyttä. Sen juoksuttaminen myös vahvistaa energiajärjestelmääsi.  

Surffatessamme ihmisyyden kokemuksissa oma ydinenergia ja sen parantava taajuus ovat unohtuneet. Hyvä uutinen on se, että meidän on koska tahansa mahdollisuus löytää tie takaisin kokemaan ydinenergiaa! Voit käyttää sitä itsehoitoon, rauhoittumiseen, ottaa hengähdyshetken ihmisyyden haasteista ja sillä voi hoitaa myös muita. Ydienergiasta voi hakea myös vastauksia sekä ymmärrystä oman elämän haasteisiin, saada ohjausta ja selkeyttä. Se toimii myös puhelinlinjana galaktiseen kotiisi ja olet sen avulla yhteydessä muihin samasta paikasta kotoisin oleviin.  

OMAAN YDINENERGIAAN KIRJAUTUMINEN 

Kun haluat alkaa hyödyntämään tietoisesti ydinenergiasi taianomaista taajuutta, tulee ensin oppia kirjautumaan siihen. Pääset siihen helpoiten käsiksi kirjautumalla ensin energeettiseen selkärankaasi ja sen jälkeen sydämeesi intentiolla kirjautua ydinenergiataajuuteen. Ydinenergia juoksee sydänkeskuksesta niin itseen, kuin myös muihin. Sen voi tuntea virtautuvan sydämestä sydämeen.  

Ydinenergia toimii ikään kuin mallina ehdollistumattomasta tilasta, joka ei sisällä erillisyyttä (vaan pelkästään rakkautta). Joten se mallintaa ykseyttä auttaen aiheita liikkumaan erillisyydestä ykseyteen. Voit virrattaa sitä sydänkeskuksesta niin itseesi, kuin mihin tahansa luomakunnan osaan.  

Oma ydinenergia webinaarissa opetan mitä ydinenergia tarkemmin on ja miten se toimii, miten hyödynnät tätä supertaajuuttasi arjessa ja opit tekniikan miten kirjaudut vaivattomasti ydinenergiaasi missä ja milloin vain. Pääset katsomaan webinaarin täällä >>

Iloa ydinenergian tutkisteluun ❤️  

XO Kaisa  

Kaisa W Koskinen, Tietoisuuden laajentaja, ekonomi, Ydinenergia hoitaja  

Sielunpolku (Zoomissa 90min)

Selvitä galaktinen taustasi ja miksi tulit ihmisyyteen. Mitä on oma ydinenergiasi ja miten autat niin itseä, kuin muita omalla energiallasi. Ymmärrä omaa dharmaasi, elämäntehtävääsi. 

Tutustu Sielunpolkuun >>