Tietoisen hoitamisen myytit

energiahoito oma ydinenergia tietoisuuden uusi aika Aug 30, 2024

Ihmismieli on tehnyt kaikesta aivan liian hankalaa, mukaan lukien energiahoitaminen. On kaiken maailman systeemejä ja protokollia, joita tulisi noudattaa ja hoitojen nimiäkin on tästä kuuhun. Mitä jos kaikki sellainen on tosi turhaa, sillä on olemassa yksinkertaisempi tapa?  

MYYTTI 1: Energiahoitaja välittää energiaa 

Aiemmilla taajuuksilla on ajateltu, että energiahoitaminen tapahtuu välittämällä energiaa toisen ihmisen energiajärjestelmään. Tietoisuuden laajentuessa hoitaja saattaakin huomata, että hoidettava ei aina ota vastaan välitettyä energiaa. Vaan hänen haasteensa ja ongelmansa jatkuvat, vaikka aiheita on hoidettu energialla.  

Mitä jos energiahoitaja itse asiassa vain antaa energeettisen mallin, blueprintin, hoidettavalle, jonka hoidettava halutessaan poimii tai ei poimi. Mitä jos hoitaja ei sinänsä paranna tai hoida lopulta mitään, vaan toimii ainoastaan mallinnoksena ehdollistumasta vapaalle tilalle? Joka mahdollistaa hoidettavalle itse ratkaista oma haasteensa energeettisesti ottamalla käyttöön omassa järjestelmässään hoitajan tarjoama energiamalli.  

MYYTTI 2: Vain jonkun vihkimyksen tai koulutuksen käynyt henkilö voi toimia hoitajana 

Olemme aiemmilla taajuuksilla tarvinneet mielen vuoksi erilaisia metodeja ja systeemejä, jotka ovat puhutelleet mieltämme energiaopinnoissa. Ihan kun mieli voisi ikinä ymmärtää, mitä tietoisuus tekee energiahoidossa 😀 Mutta yritys ymmärtää ja tehdä yksinkertaisista asioista monimutkaisia ovat mielen lempparijuttuja.  

Mitä jos meistä jokainen säteilee omaa ydinenergiaa koko ajan, jonka tapaamamme ihmiset ja läheiset voivat halutessaan poimia meistä. Mitä jos me kaikki ollaan koko ajan energiahoitajia jo, vaikkei sitä mielen tasolla vielä ymmärretäkään?  

MYYTTI 3: Tarvitaan enkeleitä tai kohonneita mestareita hoitamiseen  

Ihminen on kautta aikain pitänyt itseään jotenkin “vähempänä”, pienenä ja osaamattomana. Tämä juontaa juurensa kaukaa ihmiskunnan historiasta, jolloin tällä planeetalla on käynyt kehittyneempiä olentoja opettamassa ihmisiä eri asioista. Muuten me asuttais edelleen lantamajoissa ja syötäis matoja.  

Sieltä kuitenkin juurtaa juurensa muistot, joissa edistyneemmät olennot ovat auttaneet meitä. Ihmiskunta on tietoisuuden evoluutiossa ja kykyjensä aktivoinnissa kehittynyt kuitenkin noista ajoista. Uuden ajan energiahoitamisessa ei tarvita enää välttämättä tueksi enkeleitä, mestareita tai mitään korkeataajuuksisempaa. Sun oma ydinenergia on dynaamisempaa kuin miltään näistä olennoilta saatava apu. 

MYYTTI 4: Energiahoidolla on tietty pituus, esim 60min  

On vanhentunutta ajatella energiahoidon pituuden olevan tietynlainen. Uudessa ajassa hoitaminen voi kestää 2min tai se voi kestää tunnin, tietoisuus kertoo milloin hoitopaketti on valmis. Energian virtauksen tuntee vain loppuvan ja silloin hoito on valmis.  

Olemme myös ohittamassa ajanjakson, jossa hoidettava passiivisesti nukkuu tai makaa hoidon aikana. Tietoisuuden evoluutio tuo sen, että ihminen alkaa itse osallistumaan aktiivisesti hoitoon. Hänhän lopulta itse hoitaa itseään hoitajan tarjoaman energeettisen mallin avulla.  

MYYTTI 5: Energiahoitaminen on lahja ja sitä ei voi oppia 

Vanhan ajan energiahoitajat höpöttelee jostain hoitamisen lahjasta tai muusta jumalan antamasta etuoikeudesta, joka on mun vinkkelistä täyttä kukkua. Kuka tahansa voi tietoisesti päättää välittävänsä energiaa intentiolla eli aikeella. Energia liikkuu aina aikeella, joten se ei voi olla liikkumatta kun annat sille käskyn. Ei hammaslääkärinkään geenit tai lahjat siirry, vaan hampaiden hoitamista voi oppia.  

Energiahoitaminen on luontaisimpia asioita mitä osaat tehdä, vaikkei mieli sitä ymmärräkään. Olet itsehoitanut itseäsi ja läheisiäsi aina tarpeen tullen energialla, vaikket ole ollut siitä todennäisesti mitenkään tietoinen. Välität omaa ydinenergiaasi energiajumien liikuttamiseen aina. Ottaako hoidettava sen vastaan on eri asia, mutta kaikkien meidän läpi juoksee energia.  

HALUATKO OPPIA UUDEN AJAN YKSINKERTAISTA ENERGIAHOITAMISTA 

Pidän Ydinenergiahoito– kurssin toista kertaa Zoomin välityksellä ke 4.9.2024 alkaen. Ekasta hoitokurssista tuli valtavasti positiivista palautetta, joten kehotus kävi galaktisilta opettajilta jatkaa ydinenergian ilosanoman välittämistä ja opetusta.  

Opit mitä sun ydinenergia on, miten sillä hoidetaan itseä ja muita, kuinka hoidat sydänkeskuksesta, miten hyödynnät galaktista taustaasi hoitamisessa ja parannat aiheita erillisyydestä ykseyteen. Helposti, luontaisesti ja nopeasti, ei kommervenkkejä, ei heränneitä mestareita eikä mitään keksittyjä nimiä. 

Hinta on 250€ ja kurssille mahtuu vielä ❣️ Kaikista kerroista tulee tallenne kurssialustalle, jos et pääse jokaisella kerralla livenä mukaan. Laita viestiä kurssin infopaketin saamiseksi kaisa (at) kaisawkoskinen.fi, pian alotetaan 🎉 

Opetuskerrat ovat keskiviikkoisin 4.9. alkaen klo 18-19.30, 11.9., 18.9. ja 25.9.  

Sielunpolku (Zoomissa 90min)

Selvitä galaktinen taustasi ja miksi tulit ihmisyyteen. Mitä on oma ydinenergiasi ja miten autat niin itseä, kuin muita omalla energiallasi. Ymmärrä omaa dharmaasi, elämäntehtävääsi. 

Tutustu Sielunpolkuun >>